[OT] Wybory - kto poszedł, kto się wypiął...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie - kto z was ruszył 4 litery i poszedł do okręgu wyborczego?

Ja wypięłem tyłek na to wszystko, bo mam ich głęboko... w poważaniu

Uprasza się o nie off-topowanie tematu, żeby nie zszedł na wątek ogólnie polityczny...
Ciekaw jestem poprostu jak FSOAK podeszło do sprawy...

Ja oczywiście poszedłem, bo wyznaję zasadę:
NIE GŁOSUJESZ, NIE MASZ PRAWA NARZEKAĆ !!!

Ja nie poszedlem bo:
po 1)nie chcialo mi sie
po 2)nie bylem w stanie wyjsc z domu
po 3)mam ich wszystkich mocno i daleko
po 4)zaden z kandydatow nie wzbudzil mojego zaufania

ja tym razem sie wylamalem. dotychczas jak glosowalem na ludzi, ktorych lubilem, okazywali sie dupkami. pierdole kampanie plakatow z mordami w retuszu oraz te z kaczorem szczegolnie. czy poszedlem czy nie nicnie zmieni tego, ze bedzie gorzej.

byłem

Co tu dużo gadać - sam syf ! Banda niewykształconych idiotów, chcących się tylko dorobić. Wstyd ich pokazywać w Warszawie a co dopiero w Brukseli

ja zaglosowalem...

bylem i jestem z tego dumny... to jedno z niewielu praw jakie mamy i warto z niego skorzystac

no a ja zasiliłem te 20% frekfencji

Nie byłem bo:
1.Nie chciało mi się bo miałem kaca.
2.Nie wiedziałbym na kogo głosować.

Faktycznie kac to fatalna sprawa,gdyby nie on to bym moze nawt poszedl

a ja qrwa nie byłem. Siedze jak głupi ch**j cały dzień w pieprzonym urzedzie i zabezpieczam elektroniczny przekaz danych do OKW. Fuck ! do domu wróce ok 4 nad ranem. Swietna perspektywa zważywszy na to ze wyszedłem z domu o 10 rano... Precz z wyborami ! Ciekawe kto wstanie za mnie do roboty jutro o 7 ? zakichany parlament, zakichane wybory ... Chwala tym co nie poszli - mam o te osoby mniej do wprowadzenia do systemu. Macie u mnie Piwo ! LOOOLLLL !!!

No wstyd sie przyznac, ale byłem , ale i tak gdybym nie znalazł nazwiska kumpla ze szkoły, to bym se w kółki i krzyżyk pograł na tej karcie , a tak to moze komus sie uda wejsć do tej brukseli, która z Polakami daleko nie pociągnie.

Cytat:
2004-06-13 22:45:40, SPAjK pisze:
bylem i jestem z tego dumny...

Brawo. Tak jak jestem eurosceptykiem, tak uważam że na wybory TRZEBA iść, czy ma się kaca, czy ma się olew, czy cokolwiek innego. Po prostu głosując mamy wpływ ( mały ale zawsze ), a jesli nie zagłosujemy to nie mamy prawa się odezwać i narzekać, bo niegłosujący nie kształtują sytuacji i nie mają prawa jej oceniać

Ja niestety też się wyłamałem dzisiaj
ale mam usprawiedliwienie - poniżej w mojej sygnaturce

Ja nie bylem bo dopiero co ze Znina wrocilem

A pozatym i tak bym nie poszedl bo nie bede wybieral z bandy zlodziei debilow i kretynow tego najmniej gupiego

pozdr

a ja bylem na pifu. O!

"przyszłem wczesniej, gdyż nie miałem co robić"

żaruje - o 7 rano obudziłem sie tylko po to aby napić sie czegokolwiek i dużo. Byłem prawie przed zamknięciem. Przy okazji zatankowałem LPG i skonsumowałem tekturę (MacD.)

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Cytat:
2004-06-13 23:34:26, OLO pisze:
"przyszłem wczesniej, gdyż nie miałem co robić"

żaruje - o 7 rano obudziłem sie tylko po to aby napić sie czegokolwiek i dużo. Byłem prawie przed zamknięciem. Przy okazji zatankowałem LPG i skonsumowałem tekturę (MacD.)

OLO, ale bujny włos ci się rzucił

ja nie byłem

Nie będe tym złodziejom jeszcze kabzy nabijał