Brewki czy spawanie maski ?????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zastanawiam się czy w Asconie lepiej byłoby na przednie lampy założyć brewki czy może z lekka wyciągnąć maske. Jak uważacie???

Mom zdaniem nie powinienes robic takiej krzywdy swojemu autku - pozostaw wszystko w stanie nienaruszonym - takie jest moje zdanie - zrobisz jak zechcesz...

kwestia gutu ale w aucie starym lepeij nie igrac z korozją-kazde spawanie i grzanie blachy sprawia ze jest bardziej podatna na korozje:/ no a w ogole to stare auta najpiekniej wyglądają w orginale, no ale to oczywiscie moja skromna opinia- o gustach sie nie dyskutuje

Cytat:
2004-06-13 22:51:13, Gepsi pisze:
Zastanawiam się czy w Asconie lepiej byłoby na przednie lampy założyć brewki czy może z lekka wyciągnąć maske. Jak uważacie???

Jedno i drugie. Dodaj jeszcze czarne szyby, wydech o srednicy wiadra, naklej szachownice i koniecznie nie zapomnij o swiecacych na niebiesko koncowkach spryskiwaczy. Bedziesz gotowy na wieczor pod remiza.

IMO totalna bardacha.

Witam
Mi się podobają całe Grille z brewkami

jeżeli chcesz założyć to wg mnie brewki, zawsze potem jak ci sie odwidzi, będziesz mógł je zdemontować

Cytat:
2004-06-13 23:12:32, GTVoytec pisze:
Mom zdaniem nie powinienes robic takiej krzywdy swojemu autku - pozostaw wszystko w stanie nienaruszonym - takie jest moje zdanie - zrobisz jak zechcesz...

tez masz czarne szyby , zajebiscie tjunngowa niebieska galke zmiany biegow i gril marki plastik is fantastic

no i jeszcze katalizator wyciety

[ wiadomość edytowana przez: disel dnia 2004-06-14 00:25:03 ]

brewki bleee maske naciągnąć

padzrDECA

Bezdyskusyjnie wyciągnąć maske ... żadnych brewek. Mec tak zrobił... wyglądało ślicznie. Poproś go o fotki przodu.

Pozdrawiam

no i nie zapomnij o kasparowie na pół auta, z taka szachownicą wszytkie laski bedą sikać na twój widok....moze lepiej ksenony zamontuj??
ps. do ascony to najlepszy blacharz....jak pozbedziesz zię rdzy i zrobisz na fest tylne zawieszenie, to dopiero myśln o "tuningu"

Jeśli chcesz wydłużać maskę - to zrób to z głową. W większości aut jakie jeżdzą z tym, większość zrobiła to bez głowy. Zamontujesz brewki, to też kup jakieś ładne, a nie te z najniższej półki, gdzie auto się nie prezentuje tak jak ma.

jeżeli wydłużanie maski to u gościa który jush coś takiego robił, jak to powiedział bufi trzeba to zrobić z głową, bo spieprzyc sprawę łatwo a wtedy tylko kupno nowej maski albo jazda ze wstydem a brewki, no cóż tak jak powiedziałem we wcześniejszym poście zawsze można zdemontować, mnie osobiście bardziej pasują brewki
Cytat:
do ascony to najlepszy blacharz....jak pozbedziesz zię rdzy i zrobisz na fest tylne zawieszenie,

a skąd wiesz że jush tego nie zrobił??

Napewno lepszy efekt jest z przedluzenia maski niz z brewek.. ale tak jak ktos juz pisal brewki zawsze mozesz sciagnac jak ci sie nei spodoba a z maska troche gorzej. a raczej kosztowniej

Pozdrawiam

Jak dla mnie to tylko naciagniecie maski

a moim zdaniem naciagnieci maski ja mam tak zrobione i nie zaluje podoba mi sie i tylko jak inni pisza u dobrych fachowcow

jesli mowisz o tej masce ze zdjecia (biala ascii) to faktycznie ciezko trafic na fachowca...
moim zdaniem tobie sie nie udalo... ;-(

Cytat:
2004-06-15 07:06:36, harry pisze:
jesli mowisz o tej masce ze zdjecia (biala ascii) to faktycznie ciezko trafic na fachowca...
moim zdaniem tobie sie nie udalo... ;-(

na jak dla mnie to za bardzo kwadratowe

a takie powinno byc

najpierw kup sobie brewki i zobacz co z tego wyjdzie - jak ci sie nie spodoba - ciagnij mache - tylko gorzej bedzie jak wtedy tez ci sie nie spodoba

No wlasnie tylko nie przesadz z tym naciagnieciem bo ta biala Ascona to wyglada beznadziejnie.Zrob to w miare delikatnie.

Cytat:
2004-06-13 23:36:02, psinthos pisze:
Cytat:
2004-06-13 22:51:13, Gepsi pisze:

Jedno i drugie. Dodaj jeszcze czarne szyby, wydech o srednicy wiadra, naklej szachownice i koniecznie nie zapomnij o swiecacych na niebiesko koncowkach spryskiwaczy. Bedziesz gotowy na wieczor pod remiza.

IMO totalna bardacha.

Nie no!!! ZDECYDOWANIE jestem zdegustowany!!! Zapomniales przecie o wielofunkcyjnym spojlerze o zmiennej geometrii i powierzchni conajmniej 10m2, 10-letnich, krzywacznych, ponadwymiarowych, alufelgach zalozonych na 20cm dystansach, diodach w atrapie chlodnicy, napisach PIONEER (z przodu) i KENWOOD (z tylu) i paru innych gadzetach, bez ktorych nie ma nawet mowy o stylowym podjechaniu pod remize!!!