| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Katka TOYOTA DRIVER lepiej nie pisać ;) Kraków | 2004-06-14 11:26:36 No i nadeszła w końcu ta chwila, że czas będzie się pożegnać z Toyotą (i przesiąść się na jakąś lepszą markę Samochód jest garażowany, serwisowany tylko w ASO, ma symboliczny przebieg 15 tysięcy km, nigdy nie miał nawet najdrobniejszej stłuczki, lakier wygląda jak nowy (żadnych zarysowań) no i przede wszystkim to jest oryginalny japończyk. Ma klimatyzację, halogeny, skórzaną kierownice i gałkę zmiany biegów, autoalarm, centralny zamek, radio z CD, dodatkowe głośniki w tylnej półce, oryginalne toyotowskie chromowane nakładki na pedały, alufelgi, komplet opon letnich i zimowych (na stalówkach), tylne lampy typu lexus i inne dodatki wszystko na fotkach w moim profilu. Myślę, że mimo tego, że już nie będę jeździć samochodem marki Toyota będę mogła zaglądać Tu, aby poczytać co tam u Was słychać i jak się mają wasze „Toyki” Pozdrawiam serdecznie Katka |
Mario_wawa TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Luna Warszawa | 2004-06-14 11:33:01 Mój kolega od dawna szuka Yarisa...tylko, że musze mu podac przynajmniej jakąś wyjściową cenę. A jaki to rok ? |
wwtcka TOYOTA DRIVER Carina II Wrocław | 2004-06-14 11:37:08 buuuu a jaki teraz będzie samochód w zamian za Yarka? BTW: Katka może tylne lampy sprzedasz osobno |
![]() janooop Warszawa | 2004-06-14 11:52:52 Wojtek ja bym też takie lampy złapał gdzieś |
Nikolas21 Yaris T-Sport Warszawa | 2004-06-14 12:51:42 Może moja zamieniła by Micre na Yarisa |
MaciekB 4R W | 2004-06-14 14:42:21 trochę przykro że zmieniasz markę - zastanów się jeszcze czy warto? i powiedz nam na co zmieniasz - a my już wybijemy Ci to z głowy! |
Katka TOYOTA DRIVER lepiej nie pisać ;) Kraków | 2004-06-14 20:42:50
No właśnie dla tego nie powiem na razie co zamierzam kupić Tylnych lamp na razie nie zamierzam sprzedawać osobno chyba, że przyszły nabywca nie będzie ich chciał (mam oryginalne „czerwone” zawsze mogę je przełożyć lub dać gratis kupującemu razem z „lexusami” ). Szczegóły (cena i inne) przesyłam na priva. Pozdrawiam Katka |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-06-18 12:09:30 Ależ się porobiło, Katka żegna Yarisa Napisz chociaż czy kupujesz większe autko. |
Katka TOYOTA DRIVER lepiej nie pisać ;) Kraków | 2004-06-18 20:20:17
No tak się porobiło Nie mam jeszcze tak całkiem sprecyzowanych zamiarów zakupu, jest kilku kandydatów na miejsce Yarisa, ale na pewno znacznie większych Pozdrawiam Katka |