MotoNews.pl
7 CZY BĘDZIE PASOWAĆ NADKOLE (52798/0)

CZY BĘDZIE PASOWAĆ NADKOLE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
SZUKAM NADKOLA DO BMW E36 COUPE, ALE CIĘŻKO TAKIE TRAFIĆ , ZATO MOŻNA BEZ PROBLEMU KUPIĆ NADKOLA DO SEDANA I TU MOJE PYANIE, CZY NADKOLE OD MODELU SEDAN PASUJE DO COUPE? CHODZI MI O PRZEDNIE PRAWE NADKOLE. WYDAJE MI SIĘ ŻE POWINNO PASOWAĆ ALE NIE JESTEM PEWIEN.
MOŻE KTOŚ JUŻ PRÓNOWAŁ ZAŁOŻYĆ ZWYKŁE CO COUPE?

wiesz jesli masz coupe to szukasz czesci do coupe ja do swojej kupowałem nie chciałem od sedana poniewaz jakby nie było jest to inny model tak samo nie załozysz błotnika z sedana do coupe a jaki zderzak zakladasz?m-technik czy zwykły? bo jesli m-tech to nadkola tez musza byc m-tech

To że błotnik jest inny to wiem ,jest dłuższy. Szukam wszędzie nadkola do coupe ale ciężko z tym a zato od ręki moge kupić zwykły.
Narazie założyłem zwykły zderzak, a czym się różnią nadkola od m-technika a zwykłe? Ty masz oryginalny zderzak M czy to lamonat? I gdzie go kupiłeś i jeśli można wiedzieć za ile? Bo też takiego szukam.

jesli chodzi o nadkola to roznica jest w tunelach chłodzacych tarcze przednie.w m-technik sa bardziej wygiete.ja kupiłme zderzak od kumpla oryginalny m-tech a nadkola w serwisie zaplaciłem 80 zł od sztuki