Fiaciki na drugim koncu swiata.. czyli FCCQ (Australia)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czyli Fiat Car Club of Queensland - Australia

popatrzcie jakie tam maja wypasy, a niby tak daleko od wloch. znalazlem 131 abarth, kaczke, X1/9, 124 spider, 128, 128 3P i wiele innych...

co ciekawsze okazy... :

total...

dobrze ze fiaciki sa tam gdzie chce sie wyprowadzic

Takie autko drugie od dołu to ja gdzies na złomie widziałem troszke zdezelowane ale mozna odrestaurowac.

Mozesz mi zapodac linka na stronke z tymi fotkami.

to jest "multipla"..po toruniu jezdzi i ma sie dobrze..nawet bardzo...tylko ze biala...
tak wyglada..ze za cholere nie wiadmo gdzie ma przod a gdzie tyl

Fiat Car Club of Queensland Inc.

Nio własnie jak pierwszy raz zobaczyłem ta multiple to sie zaczłem smiac niewiedziałem, gdzie przód a gdzie tył.

Cytat:
2004-06-14 21:55:40, gacek pisze:
Takie autko drugie od dołu to ja gdzies na złomie widziałem troszke zdezelowane ale mozna odrestaurowac.

Multiplla stała też w komisie z klasykami niedaleko sośnicy.

PS: O w mordę !

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2004-06-14 22:08:06 ]

Dobrze że chociaż w Australii wiedzą co dobre ale swoją droga mogli by mi dać którąś z tych furek

Cytat:
2004-06-14 22:24:46, Drag-On pisze:
Dobrze że chociaż w Australii wiedzą co dobre ale swoją droga mogli by mi dać którąś z tych furek

O tak, można podziwiać ich fiaciki....

Cytat:
2004-06-14 22:04:06, dooh pisze:
Cytat:
2004-06-14 21:55:40, gacek pisze:

Multiplla stała też w komisie z klasykami niedaleko sośnicy.

PS: O w mordę !

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2004-06-14 22:08:06 ]

troche konkrecik..

chce go!

Cytat:
2004-06-14 21:58:52, Madcar pisze:
to jest "multipla"..po toruniu jezdzi i ma sie dobrze..nawet bardzo...tylko ze biala...

bylem ostatnio w Toruniu na wycieczce i patrzwe a tu jedzie sobie pocisk zwany MULTIPLĄ, moja reakcja byla wrecz jak z busz zaczalem sie drzec z podniecenia, qmple natomiast sie wysmiewali , ze niby to pokraka i wogoole :
a ja nie wiem o co im chodzilo , przeciez to autko jest super!!!!!

POZDRAWIAM

Mało tego, niedawno widziałem jak sobie cała rodzinka pomykała MULTIPLĄ na bulwarze i zapewniam że MULTIPLA ma się dobrze, kurcze jest klimatyczna na maxa jak Fiat 500, oldskool w pełnym tego słowa znaczeniu

Niesamowite konkrety! WOW, szczena opada. A ten 124 cudowny!

Nie no konkretne wypasy przesada

dzieki wspanialemu klimatowi wiekszosc fiatow tam sprzedanych 30 i wiecej lat temu ma sie dobrze, a australijczycy jak i wiekszosc anglosasow ceni wloskie auta,glownie za to ze z trzy krotnie mniejszej pojemnosci niz amerykanskie odpowiedniki maja dwukrotnie lepsze osiagi

to jest wlasnie zajebiste, tam auta nie gnija po prostu matowieja a blacha wypas...

Fury wypas! Podobne mają na Teneryfie - tyle, że głównie licencyjne Seaty. Widziałem jednak też niezłe okazy Fiatów, np 1500 Coupe.

Cytat:

Niestety już niefługo będzie jeździć po naszym mieście a nawet kraju.
Znam osobę, która się nią bardzo, bardzo dobrze zaopiekuje.