Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lew2 TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kraków | 2004-06-15 13:42:59 Zniknął ze strony TMP. |
![]() gosiek Toyota Corolla Warszawa | 2004-06-15 14:06:24 |
Lew2 TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kraków | 2004-06-16 21:30:03
Ja tylko dodam, że inne serwisy nie są wcale lepsze. Ja testuję różne serwisy ASO i niestety nie mogę o żadnym powiedzieć, że jest bez zarzutu. Jeździłem do ASO na wszystkie przeglądy, płaciłem tam kupę kasy i co? Moje sprzęgło powinno być wymienione jakieś 40 tys. km temu. Było starte do ZERA. Jechało już po nitach. I nikt tego nie zauważył. Pojechałem do Zgłobic, starszy Pan (właściciel) mówi od razu "sprzęgło ma pan do wymiany". ASO nie oferuje niczego oprócz: - oryginalnego szyldu Toyoty - białej koszuli z krawatem przez gościa obsługującego - niektórych części, których nie można dostać gdzie indziej Dla przykładu u Sowiera: 1) Jak pytałem się o Carinę z silnikiem 1.6 i 4 szybami elektrycznymi - powiedziano mi, że takiej nie ma. Dziwne, bo ja mam właśnie taką. 2) Jak pojechałem, na przegląd w zeszłym roku, to mi tak wyregulowali hamulec ręczny, że po przejechaniu 100 km aż śmierdziało z hamulców. Musiałem go przestawiać. 3) W czasie kontroli promocyjnej (pojechałem tam tylko po to, żeby ich sprawdzić), napisali mi, że nie mam haka i go nie sprawdzili (przyłączy elektrycznych). Pokazałem gościowi, że mam jednak hak (widać go z 50 m z daleka ![]() 4) Podali mi ok. 250 zł za przeprogramowanie alarmu. Tu trudno coś zarzucić. Po prostu taka jest cena. Dla mnie ta cena jest nienormalna - za taką usługę. Ale, nawet gdybym miał Lexusa, to bym nie zapłacił tyle za przełączenie jednego mikroprzełącznika. Sąsiad jak był ze służbową Corollą gdzieś w 1998, to mu nie wymienili rozrządu, tylko skasowali kupę kasy za usługę. Czy to nie jest złodziejstwo? Corolla mu stanęła w drodze. Zrobili tam taką awanturę, że gości omal nie pobili. Ale później oczywiście wymienili. |
BabciaEwa TOYOTA FRIEND Mitsubishi Mirage Kraków | 2004-06-18 16:36:02 Wyczytałam dzisij w lokalnej prasie (Dziennik Polski), że Sowier nazywa się teraz, cyt.: Sowier Auto Serwis Specjalistyczny Serwis Toyoty i jeszcze poniżej: Sowier Auto Market - skupują i sprzedają Toyoty.
Chwalą się jeszcze, że robią "przedwakacyjny przegląd 30 punktów w Twoim samochodzie wraz z myciem nadwozia za 39.99 zł". Ogłoszenie jest duże, gdzieś na 1/3 strony. I to by było na tyle. |
serwisSJ Zgłobice | 2004-06-18 22:49:53
Czyli w trakcie mycia patrzą na 30 punktów... czy są koła...maska...szyba przednia, szyba tylna.... zderzak... ![]() |
BabciaEwa TOYOTA FRIEND Mitsubishi Mirage Kraków | 2004-06-19 10:09:50 Dobre ! Wiesz co SerwisJS, jak będę miała jakąś grubszą robotę ze swoją (co Panie Boże odpuść), to chyba do Ciebie przyjadę. Podobasz mi się. ![]() |
serwisSJ Zgłobice | 2004-06-20 21:51:32
Takie życie ![]() ![]() ![]() |
![]() Marcinos TOYOTA DRIVER Supra MkIV Turbo/ Ca ... Warszawa | 2004-06-23 23:52:53
ALE JAJA, kurna fachowcy, takim to bym ręce ucinał ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: Marcinos dnia 2004-06-23 23:55:30 ] |