Szczęka w dół opada!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
obejrzyjcie sobie panowie filmiki z tej stronki jak węgrzy szaleją ładzinami. czemu u nas nie ma takich wózków? czy węgrzy są bogatsi czy sprytniejsi?? ja im osobiście zazdroszcze i żałuje że filmów tego typu o poldkach jest jak na lekarstwo... osobiście widziałem godne uwagi tylko Walezy i Horst, a tutaj?od zaje... in więcej. a na rosyjskich stronach to już nie wspomnę ile tego jest tylko ciężko odczytać co jest co szczególnie polecam filmy z Rakparti Szlalomparty 2002 -by NDani a kaszkadory to już klasa sama w sobie!
adres http://www.celtia.hu/ladaklub/

A mnie najbardziej się podoba ten manometr z opisem "masło"

Masz troche racji ale nie wynika to z tego ze użytkownicy Polonezów jezdzą jak baby Ja osobiście nie oszczędzam mojego 1.6 i praktycznie cały czas dostaje w d..pe. Jezdzę polonezem juz od ładnych paru lat i na nim nauczyłem sie jezdzić, nie bede sie rozpisywał ze lubie sportowa jazde, może auto to nie jest jakis wielki super bojlid nie obrażajac posiadaczy fso ale naprawde da sie tym samochodem fajnie poszalec a to za sprawa tylniego napedu Szczególnie na mokrej nawierzchni. Nie raz chciałem zrobić jakiś filmik w wykonaniu mojego Poldzia ale niestety nie mam dostepu ani do kamerki cyfrowej ani do aparatu ktory nakreci jakis mały filmik. jak bede miał jedno z tych urzadzen napewno zmontuje cos ciekawego dla posiadaczy Poldusiów :0 Pozdrawiam!!!

No zaraz kolego... wypraszam sobie te baby, sa baby ktore nie umija jezdzic i kobity ktore jezdza lepiej niz nie jeden facet... A co do sportowej jazdy poldkiem pogadaj o tym z OLO albo z kilerem czy admim a potem gadaj glupoty o jezdzeniu jak baby.

Te ostatnie zwie się w gwarze "szalona spódnica"

[ wiadomość edytowana przez: zenolop dnia 2004-06-16 18:55:00 ]

rusty, na przyklad, umie jezdzic i pewnie nie jednego kolesia zdziwlo to, ze tym polonezem, ktorego ciezko wyprzedzic kieruje mala i ruda, hehe.
na wegrzech lada jest duzo bardziej popularna niz u nas. do tej pory jezdzi tam wiele lad, wrecz, jak gdyby, replik 124 o nazwie zsiguli, wiec maja wiecej doswiadczenia i moga sobie pozwolic nawieksze jaja.
robienie jaj (szalenstwa samochodem) nie musi byc wyznacznikiem, ze wszyscy musza do tego dazyc.

ale są i faceci co jeżdża jak cipy. na prostej kozak, a na zakrętach emeryt.

Cytat:
2004-06-16 19:06:26, Jojo pisze:
ale są i faceci co jeżdża jak cipy. na prostej kozak, a na zakrętach emeryt.

Przed chwila jeden z kozaków nie zauwazył że jest mokro, a co za tym idzie ślisko i że zjeżdża z wiaduktu na lekkim łuku w lewo i owinął się wokół jednego z drzew pod Cytadelą. Widok makabryczny, obok stało ze 20 samochodów Myślałem, że to jakiś karambol, a to przez 1 głupka wielkie zamieszanie.

jednym słowem poszedł na całość i w dodatku w miejscu znanym w całej poslce,

To co Węgrzy potrafią zrobić z Ładnych to jest sztuka! Jakie oni fajne im zawiasy szykują! Silniczki itp... Obejrzyjcie sobie filmik z przejażdżki po jakiejś szosie Ładą VFTS! To jest maszynka!

Cytat:
2004-06-17 00:26:25, krycho pisze:
To co Węgrzy potrafią zrobić z Ładnych to jest sztuka! Jakie oni fajne im zawiasy szykują! Silniczki itp... Obejrzyjcie sobie filmik z przejażdżki po jakiejś szosie Ładą VFTS! To jest maszynka!

nie denerwuj mnie ichszymi samochodzikami

Cytat:
2004-06-16 18:59:12, PGN pisze:
na wegrzech lada jest duzo bardziej popularna niz u nas. do tej pory jezdzi tam wiele lad, wrecz, jak gdyby, replik 124 o nazwie zsiguli, wiec maja wiecej doswiadczenia i moga sobie pozwolic nawieksze jaja.

Żyguli, taa, coś mi to mówi.

Pagan, a poza tym, to Ty jesteś przecież Węgrem, co nie?
Stąd imię, nazwisko i wiedza

Nie drażni Cię, jak ludzie mówią, że co jak co ale węgierskiego to nigdy w życiu nie da się zrozumieć/nauczyć/cokolwiek?

Pozdrawia...

po dwóch okropnie niedobrych piwach...

Cytat:
A co do sportowej jazdy poldkiem pogadaj o tym z OLO [..]

Venus, słonko. Wybacz (OLO, też wybacz . Ale powyższe skojarzyło mi się NATYCHMIAST z najbardziej na świecie znanym filmem z Poldkiem...

Cytat:
2004-06-18 21:24:21, D0mel pisze:

Pagan, a poza tym, to Ty jesteś przecież Węgrem, co nie?
Stąd imię, nazwisko i wiedza

Nie drażni Cię, jak ludzie mówią, że co jak co ale węgierskiego to nigdy w życiu nie da się zrozumieć/nauczyć/cokolwiek?

hehe, mam polski paszport. znam ludzi,,ktorzy nauczyli sie wegierskiego. wiesz, trzeba miec gradacje rzeczy, ktore draznia, a to jest zupelnie nieistotne, hehe! bardziej mnie wkurwia skurwysynstwo ludzi.

Cytat:
wiesz, trzeba miec gradacje rzeczy, ktore draznia, a to jest zupelnie nieistotne, hehe! bardziej mnie wkurwia skurwysynstwo ludzi.

Jak bede trzezwiejszy, pewnie bede mial bardziej normalny zestaw pytan

Pozdrawiam

dwa okropne piwa to dla D0mela zdecydowanie za duzo, ale jedno dobre tez styka

Przepraszam Venus ze tak Cie obraziłem, nie miałem na mysli kobiet tylko ludzi co tak jezdza, uzylem złego sformułowania..sorry! Znam tez wiele kobiet co świetnie jezdza i nie jednego faceta bija na łeb z jazda. to tyle na dzis pozdrawiam

rzeczywiscie lady ladnie jezdza Piekny drifting. Nawet na jednym filmiku jest jak ladzianka holuje PF125

Tu się tłumaczy strony www z mni węgierskiego na nasz. efekty:

"Hej- dzień kwiecień- błaznować- dzień tu jest, i pod kątem ten pierwszy czas jestem JA także ów wielka aglomeracja przedsiębiorstw ( ten czołowy képet widok), ów coś mieć- u tu jest wyraz, Chyba ten całkowity scena i ten portretowanie przeglądy za nikt ani mogą być wątpi, ów to jest rzeczywisty, i bardzo she's miły praca! Kuśnierz Attilától dostał. Cyfrowy dash-board Nie Tipo albo inny motocykl átfaragott deski rozdzielcze, oprócz całkowity indywidualny!"