Gdzie wyklepac resor?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Gdzie w stalowej wyklepia mi resor? Slyszalem cos o PKSie ale nie jestem pewnien tego zrodla do kogo i gdzie isc...
Btw. Czy jak sie skonczyl przeglad mozna tym autem jechac na przeglad ? Czy jest jakas stacja badan gdzie z przymrozonym okiem patrza na auto ? Bo jestem uziemiony gdyz auta nie mam w stalowej

Pozdrawiam.

Hah klepac resor chcesz, no jak juz jestes taki zdesperowany to weź gazetke i idź do łazienki.Ale lepiej zostaw to jakiejś kobiecie
A co do przeglądu, podjedź do mojej siory a z nią podjedziesz do jednego kolesia.Jakbym byl to ja bym z tobą tam skoczyl

HEHE no ja z poczatku nie wiedzialem o co Zoomowi chodzi, ales mnie Ryba uswiadomil. Nie wiedzialem ze to sie tak nazywa . Ale Zoom ja nie wiem czy to dobry temat do zamieszczenia na forum, to troszke, ze tak powiem ... zboczone

Hehe, aj rybal gnido Zamiast pomoc "koledze" to kpisz ze mnie :| Zapamietam to

To w zargonie Krakowskim nazywacie to resorem?
NIe wiedzialem ze Flamingo ma konkurencje na PKSie
A ty Ryba takie rzeczy gazeta

Cytat:
A ty Ryba takie rzeczy gazeta

Hehe przeciez napisalem,ze w akcie desperacji

Ja tu powazne o powazne rzeczy pytam a wy robicie ze mnie jakiegos konio bijce
Dla sprostowania chodzilo mi o resor w AUCIE Zdolowalo sie o jakies 6cm ;D
A wyszla ona tak...

Piekna gleba, jeszcze tymbardziej ze widzialem jaki byl wysoki tak dalej kolego ZooM

A gdzie tam wysoki....

Cytat:
2004-06-17 17:20:28, zoom pisze:
A gdzie tam wysoki....

Taka subtelna niezauwazalna roznica

A jaka masz u ciebie zawieche?
Z tylu resor a z przodu?
No zoom idziesz w dobrym kierunku

Cytat:
2004-06-17 18:03:42, Pingu pisze:
A jaka masz u ciebie zawieche?
Z tylu resor a z przodu?
No zoom idziesz w dobrym kierunku

Z przodu mam sprezyny, narazie seria skrocone i utwardzane by kowal Ale i tak reka dalej wchodzi pod nadkole wiec trzeba kombinowac dalej. Pozdrawiam.

A nie lapia teraz czesciej niebiescy?? Bo wyglada jakbys kope kortofli wiozl z pola .

Cytat:
2004-06-17 23:39:49, _Gallus_ pisze:
A nie lapia teraz czesciej niebiescy?? Bo wyglada jakbys kope kortofli wiozl z pola .

Hahaha Ciiii Tak naprawde to bylem u babci na wsi i wiozlem wtedy 2 worki ziemniakow Narazie auto stoi bo sie przeglad skonczyl i czeka na lepsze czasy