Polonez 1,9D - pompa wtryskowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy jest w Krakowie jakiś fachman który nie dość że nie zepsuje to jeszcze naprawi pompe wtryskową za przystępną cenę?

Pamiętaj chemiku młody... zawsze lej mixol do ..... opału

To juz wiem ale w jakiej proporcji

Nie wiem dokładnie, ja raz zarzuciłem w proporcji 1/100, ale nie wiem czy nie wypadałoby podlać 1/50 ... hehe jak w Warksonie...

Ps.W poldku 1.9 w ogóle pompa wtryskowa wytrzymuje takie zabawy?

A czym się różni pompa w poldku od pompy w peugeocie albo cytrynie?

Powiedzcie lepiej kto się na tym w Krakowie w miarę zna?

Jeżeli to jest 1.9D PSA to niczym się chyba nie różni i nie ma znaczenia czy to Peżot, Citrołen, czy Podi

PS. W przyszłym tyg. zabieram się za przeróbke mojej ścierzyny na olej roślinny Musze dorobić coś ala parownik żeby podgrzać olej roślinny do min. 70 st i drugi zbiornik do zapalania na ON. ( musi się rozgrzać przed przełączeniem na olej roślinny). O wynikach prac oczywiście poinformuje

Cytat:
2004-06-17 15:43:56, Konrad pisze:
Jeżeli to jest 1.9D PSA to niczym się chyba nie różni i nie ma znaczenia czy to Peżot, Citrołen, czy Podi

PS. W przyszłym tyg. zabieram się za przeróbke mojej ścierzyny na olej roślinny Musze dorobić coś ala parownik żeby podgrzać olej roślinny do min. 70 st i drugi zbiornik do zapalania na ON. ( musi się rozgrzać przed przełączeniem na olej roślinny). O wynikach prac oczywiście poinformuje

WOW! Konrad, no nie żartuj... A wiesz już dokładnie co i jak? heheh... no to teraz będziesz objeżdżał McDonaldy

Cytat:
2004-06-17 14:07:46, Makaveli pisze:
Pamiętaj chemiku młody... zawsze lej mixol do ..... opału

To nie jest jetta,tu się jeżdzi na ON

Cytat:
2004-06-17 20:01:48, daniel pisze:
To nie jest jetta,tu się jeżdzi na ON

Daniel, tak z ciekawości zapytam? Co lejesz do Poldzia? Ja bym tam lał Shell V-Power 100+, to nic że do Niemiec trzeba jechać tankować, przynajmniej wiesz że lejesz najlepsze paliwko

Według mnie zasada jest taka - masz dobre auto, które jeszcze sporo ma przed sobą, lej tylko i wyłącznie ON... A jak masz starego trupa to.... szuka się dojścia do taniego OO i hejjjaaa pełen baczek
Na przykład na stronie Statoil piszą wprost że ich OO nie różni się wiele od ON...

Atak dla zaspokojenia twojej ciekawości ci powiem,że leję to co mam na tab rej

Cytat:
2004-06-17 20:29:06, daniel pisze:
Atak dla zaspokojenia twojej ciekawości ci powiem,że leję to co mam na tab rej

Aaaaa gas......olinę
Heh, myślałem że tylko na Śląsku jest popularna, no cóż, jak widać dotarła już na Wybrzeże

Jesteś do tyłu z info
Boleję nad tym że nie mogę lać opału

Nie każdy może robić to co lubi

Cytat:
2004-06-17 19:50:31, Makaveli pisze:
WOW! Konrad, no nie żartuj... A wiesz już dokładnie co i jak? heheh... no to teraz będziesz objeżdżał McDonaldy

Tak, poczytałem o tym w necie trochę i powoli się do tego zabieram. W Niemczech jeżdżą na tym nawet z silnikami HDI, mają jakieś elementy z Audi A8 - nie doczytałem szczegółów.. W RFN jeździ ponad 1000 aut tak zasilanych.
Niestety w przyszłym tyg. to raczej nie wypali bo sesja w szkóle się zbliża.

Wiesz ja nie chcę zapeszać, ale szczerze mówiąc jakoś to mi się nie podoba.... No ale powodzenia! Koniecznie zdaj relację jak to zrobisz, bo to będzie chyba jeden z nielicznych przypadków w Polsce....