| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2004-06-17 21:37:50 Ja mieszkam przed szkoła podstawową, jedną z najwiekszych na slasku. W okresie przed wakacyjnym zaczynaja sie zebrania itp itd. zaczyna sie zjezdzanie przed mój blok , człowiek wraca z pracy , wjezdza na własny parking i ZOONK nie ma miejsca. Raz zadzwoniłem do Strazy miejskiej ok godz. 17 , przyjechali po 20 jak juz było pusto. Ale....u mnie przed wjazdem na parkin jest znak... zakaz wjazdu za wyjatkiem mieszkanców bloków...... |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2004-06-17 21:55:37 Moze po prostu opona sie zle rozlozyla na felgach i dlatego bije? Sproboj ulozyc opone jeszcze raz.. Zyjemy w popierdolonym kraju :[
A tak apropo nie radze parkowac na sciezkach rowerowych bo rowerzyscy maja bardzo fajne sposoby na utrudnienie kierowcy zycia - np pocieta zyletka na male kwadraciki nalepki w lusterka i na szybe przednia na poziomie oczu (tzw. v-lepki) i inne jeszcze fajniejsze patenty |
Jac Leganza Warszawa | 2004-06-18 19:11:18 Nic to...jak mawiał Wołodyjowski. Parkuję teraz na ulicy. |