OT: Golf III przy 140km/h w pole

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Dzis przezylem cos naprawde niewiarygodnego Jechalem ze szwagrem jego Audi 80 2.0 a za nami jego kuzyn Golfem III Variant - tak w sumie to troche sie scigalismy. Jak ostatnio patrzylem na licznik to bylo 140km/h moze nawet szybciej - szwagra kuzyn nas chcial Golfem wyprzedzic i go wyrzucilo z drogi - przelcial rów, wpadl w czyjes pole przlecial tak z 30m - malo brakowalo a by go na dach postawilo. Pelno dymu - urwalo mu zderzak tylny z przodu reflektory wyrwalo i maske pogielo. A tak pozatym no nic sie nie stalo - pozatym ze zawisl na silniku i byl caly w piachu. Doslownie nie moglem uwierzyc - ponad 140km/h W koncu pomogl nam jakis wiesniak i go wypchalismy. Dojechalismy do szwagra i w ciagu 30-40 minut w miare poskrecalismy go zeby wyglaal jako tak . W kazdym razie to byl jakis cufd 10m dalej byly drzewa przy drodze .

P.S. Na tym polu rosla kapusta zanim ja rozwalilismy

Kuzyn niech jazdę potrenuje... Miał farta...

Wandale!!!!! Zniszczyc kapucheFarciaz z kuzyna !!! na serio!

Wiem - do tej pory nie moge uwierzyc co sie stalo. A tak przy okazji to jak ten wiesniak nam pomogl go wypchac to powiedzial cos w tym stylu - " lepiej juz jedzcie bo ten co ma to pole to niezly h... z niego "

swoja droga ciekawe w jakim stanie byla zawiecha w tym golfie..bo cos czuje ze zostawial on juz przed wypadkiem 4 slady..

Golf byl w stanie bardzo dobrym - 2 wlasciciel 120tys km przebieg - kupiony w Polsce. Wypadl z drogi dlatego ze przyhamowal i jednoczesnie auto chcual wyprzedzic - troche on kiepsko jezdzi. Auto wyglada od spodu na nienaruszone chciac moim zdaniem na bank cos jest gdzies skrzywione bo to jest niemozliwe zeby przy tej predkosci nic sie nie stalo

A to sa zdjecia z miejsca kraksy - niestety nie mialem ze soba cyfrowki podczas tej kraksy. Na zdjeciu numer 2 widac cala droge jaka przelcuial samochod. A te rowy auto porobilo jak sie wbilo w ziemie

Powtórze... Miał FART !!!

moim zdaniem w kazdym cywilizowanym kraju samochod po czyms takim poszedlby do kasacji..a co do stanu o ktorym piszesz to wybacz..ale jesli to nie byl pierwszy wlasciciel to nie uwierze ze stan byl dobry..i 120tys na golfa III kombi jest absurdalnie niski

Stan naprawde byl bardzo dobry , poniewaz ten samochod od poczatku mial nauczyciel z mojego LO. Serwisowany od poczatku. Raz chyba byl gdzie s z tylu uderzony delikatnie ale wszystko bylo naprawione

Cytat:

czego niemozna powiedziec o wlascicielu pola

Cytat:
2004-06-18 11:53:56, A-M pisze:
Cytat:

czego niemozna powiedziec o wlascicielu pola

Przezyje co tam troche kapuchy

No ale z tej kapuchy to miałby trochę kapuchy...

mogliscie sie poscigac gdzies na prostej a nie na normalnej ulicy cale szczescie ze tylko tyle sie stalo a nie wiecej

oburzamy sie jak ktos zarysuje nam samochod ale jesli to wlasnosc kogos innego to -- niewazne

Cytat:
Przezyje co tam troche kapuchy

ktos ci skasuje samochod i powie - niewazne kupa zlomu --bo dla niego tylko tyle bedzie warte twoje espero -- mile ??

to jest wlasnie POLSKIE pojmowanie prywatnej wartosci

tak tak! Zgadzam się z tym w 100% A-M! Polska mi sie coraz mniej podoba...

Cytat:
2004-06-19 19:37:47, Bartek1112 pisze:
mogliscie sie poscigac gdzies na prostej a nie na normalnej ulicy cale szczescie ze tylko tyle sie stalo a nie wiecej

tamta droga jets pusta - nic tamtedy nie jezdzi . I jest swiazutki asfalcik

Cytat:
tak tak! Zgadzam się z tym w 100% A-M! Polska mi sie coraz mniej podoba...

Bo to Polska Nie elegancja Francja

Bartek ale tu nie chodzi o to czy to Polska czy Zimbabwe tylko o poszanowanie cudzej wlasnosci a niestety zblizamy sie coraz bardziej do slawnego - " jak Kali ukrasc krowa - dobrze , jak Kalemu ukrasc krowa zle "
to przykre ale to prawda