8.5s do 100km/h [126]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj bylo male sciganko. Bez ostrego katowania scignalem sie dzisiaj z Toyota 4Runner 3,4l V6 180KM. Do setki ona ma 9,5 s. Mialem przewage okolo 1s.
Po pworocie ze Zvolenia jak juz bede na miejscu to pojezdzimy ostrzej i sie shamuje (przed Zvoleneim juz wiem, ze na bank nie dam rady...)
I tyle jesli chodzi o osiagi. Z trojki maluch zbiera sie jak seryjny, po miescie mozna jezdzic tylko na III i IV wlacznie z ruszaniem spod swiatel. Skrzynka od 700 zrobila sie krotka jak cholera i przydaloby sie ja wydluzyc, albo kolek po gaz... Mysle, ze sa szanse na pojechanie pod 200km/h, ale nie bede tego robil... Wystarczy mi wrazen w jezdzie codziennej.....

No to tylko pogratulować Tylko jak pojedziecie, to dużo materiału filmowego naróbcie Bedzie co oglądać...

Pozdro

Jasna cholera!!!!!!!! SUPER! Chcialbym to zobaczyc! Gratuluje

wolalbym sie tym przejechac niz to zobaczyc napewno ten potwor jest przesadzony zazdroszcze

Wymiatasz! Przejadę się co??

Tez bym sie chcial przejechac tym potworem!!!Ale z przyjemnosci ogladne filmik ja bedzie lepsze to, niz nic.Pozdri i szacunek.

W zvoleniu mam nadzieję, że zrobisz porządną prezentację tego co to potworzysko potrafi

Nie - skrzynia musi dojechac z ppwrotem do Wawy.

Cytat:
2004-06-18 00:10:24, Zuraw pisze:
Nie - skrzynia musi dojechac z ppwrotem do Wawy.

Ja zamawiam jazde tak jak w zeszlym roku

Cichy.

A ta Toyotka to taka przypadkowo spotkana na światłach czy ktuś znajomy????

Wyscig z toyota ustawiony (wczoraj bylo male sciganko jak wspomnialem). Rowno z linia, "ostry" start i jazda na dlugosci ponad 400m (troche kropilo i zniknal znacznik konca). Tak wiec porownanie jest w miare wiarygodne. Spod swiatel nei mialem okazji - nei mialem swiatel po drodze

Gratuluję Michał !

teraz moge powiedzieć że twój bobslej jest naprawde szybki - nie tylko jak na malucha, ale równiez jak na samochód

A jak zrobisz wersję docelową (z tym wentylatorem) to już będzie naprawde miodzio

gratulejszyn

RISPEKT

W uniaczu, w tym w nowszej budzie,mam ustawioną turbine do 1 bara.Do setki idzie w ok 7.6sek.Może się kiedyś sprawdzimy razem.Chociaż bąk ma z drugiej strony kastę lżejszą,hmmm.No mogło
by być ciekawie. Na światłach często lubię wycinać synalków tatusia jak niosą się ich oktawiamii lub jakąś alfą. Pozdro.

No ładnie ładnie maluszek chodzi jak złoto
Również czekam na jakiś filmik
Aha a ja mam mój niklowany wycinaczyk podkręcony do ostrości mach 3 i lubie nim wycinać idiotyczne skórki, które niosą sie na moich palcach

Pozdrawiam

Heh odlot.
Ile zapłaciłeś za obecny silnik?

Roznica wyniosla mnie 300zl. Bed emusial jeszcze przerejsrowac samochod na nowy adres i nowe blachy.

No dobra Żuraw to przyjeżdżaj w środę na eko. Muszę na własnym tyłku zobaczyć jak to śmiga.

Gratulacje Zuraw! Chetnie bym ogladnal jakies zdjecia i filmik tego silniczka. Powodzenia w dalszym ulepszaniu auta.