Śliczna 2101 Andrzeja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...klubowa należąca do Andrzeja
Chciałem Ci pogratulować bo wygląda naprawdę prześlicznie
nie mogę sie doczekać aż zobaczę na żywo

a na stronie wrzuciłem galerie ze zdjeciami

195.150.240.2/~ladaklub/galeria.php?gallery=andrzej_krakow&galpage=1

Jejku jaka ładniutka
panoni

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Zaczynam się ślinić Na 100% bylem przekonany, że pozostanie zieloną żabką, a tutajtaki wypasior!!!!! GRATULACJE!!!!

O kurza twarz
bajka normalnie

pzdr

normalnie mnie zatkalo.
napisze cos jak bede w stanie....

No cóz, Panowie, dzięki za pozytywną opinię, niemniej jednak autko po pierwsze jeszcze nie jest skończone (trochę trzeba jeszcze podłubać), po drugie jest trochę niedoróbek (ci cholerni fachowcy) których nie widać na fotkach, ogólnie jednak jestem zadowolony.
Mam nadzieję że uda mi się wybrać do Borska (wszystko na to przynajmniej wskazuje)
Pozdrawiam
Andrzej

Cytat:
Mam nadzieję że uda mi się wybrać do Borska

?????

Andrzej też jest pod wrażeniem

Oczywiście gratulacje, chociaż dla mnie to chyba trochę za wściekły kolor. No chyba że to przez słońce tak wyszło. Ale o gustach się nie dyskutuje.
Tylko Andrzej pochwal się ile wybuliłeś za przemalowanie? No i czemu zmieniłeś fajerę?
Pozdr.: Miły

I jeszcze coś, bo teraz tak zauważyłem. Czemu Andrzej Ty masz blachy nowosądeckie (KNS to chyba to Nowy Sącz, prawda?) a nie krakowskie?

[ wiadomość edytowana przez: mily_byd dnia 2004-06-18 15:50:54 ]

Mily blachy KNS obowiazuja dla samochodow rejestrowanych w powiecie nowosadeckim ziemskim czyli okolice Nowego Sacza z wylaczeniem samego miasta.

A to tak jak u nas, bo sama Bydgoszcza ma CB, podczas gdy powiat bydgoski ma CBY. Ale niezależnie od tego czemu Andrzej nie ma krakowskich blach (czyli KR)?

Andrzeju! Piękny samochód!! Ślicznie go wyremontowałeś!! No to chyba jesteś właścicielem najpiękniejszej Ładnej w klubie!

Andrzej, gratulacje. Cudowne autko.

Cytat:
2004-06-18 11:51:32, andrzej_krakow pisze:

Mam nadzieję że uda mi się wybrać do Borska (wszystko na to przynajmniej wskazuje)

Oczywiście chodziło mi o Sulejów (chyba tym razem nic nie pomieszałem )

Cytat:
A to tak jak u nas, bo sama Bydgoszcza ma CB, podczas gdy powiat bydgoski ma CBY. Ale niezależnie od tego czemu Andrzej nie ma krakowskich blach (czyli KR)?

Bo pomimo że mieszkam 14 lat w Krakowie to formalnie zameldowany jestem w nowosądeckim. Tak samo Michał-Kraków ma tablice WR bo zameldowany jest w Radomiu.

Co do kierownicy to nie zmieniłem tylko założyłem sam środek z chromowanym kółkiem, tak jak miałem do wiosny poprzedniego roku kiedy to je połamałem. A dlaczego taka? Po prostu w pierwszych 2101 ( a na taką ją stylizuję) kiera była właśnie z podobnym kółkiem - moja oczywiście jest ze starego kanta, podobnie jak zderzaki i tapicerka drzwi.

Co do kosztów remontu -hmm, może pomińmy ten temat
Ale w rzeczywistości autko ma kilka niedoróbek których nie widać na fotkach, głównie dotyczących lakieru - ale buda jest cała zrobiona porządnie - od podłogi, przez progi, do drzwi i podszybia.

Andrzej, a powiedz jak zrekonstruowałeś te piękne chromy! Chodzi mi głównie o listwy! Bo poszukuję takowych do mojej Ładnej!
Pozdrawiam!

Cytat:
2004-06-19 00:40:55, krycho pisze:
Andrzej, a powiedz jak zrekonstruowałeś te piękne chromy! Chodzi mi głównie o listwy! Bo poszukuję takowych do mojej Ładnej!
Pozdrawiam!

Co do chromów to atrapa jest wyczyszczona drobnym papierem i pociągnięta bezbarwnym - wżery były za duże żeby wystarczyła sama polerka, zderzaki kupiłem całkiem niezłe na szrocie za 60 zeta, klamek miałem chyba z 10 więc wybrałem najlepsze. Listwy na okna też miałem w nadmiarze a kołpaki i lusterko dostałem od Dobrego (jeszcze raz wielkie dzięki Dobry) Listwy progowe w 2101 są z aluminium więc wystarczyło przepolerować (ale niezbyt się przyłożyłem bo brakło mi czasu)

Ja poszukuję listew do szyby przedniej i tylnej, a także tej rynienki dachowej! Czy to w ogóle można kupić?

Andrzeju zielona 2101 - była śliczna, żywa i wzbudzała pozytywne wibracje (nadal jestem fanem wersji "żabka" )
Nie potrafię jednak powiedzieć, że jest gorzej, albo że mi się coś nie podoba.....

Jest klasycznie i elegancko, palce lizać... Teraz tylko powinieneś jeździć nie więcej niż 50/h i napawać się wrażeniami z odbijanych od maski promieni słońca...
Pozdrawiam

PS
Nie pisz o błędach fachowców... w trzy tygodnie od położenia lakieru można pewne sprawy poprawić przy pomocy pasty polerskiej.... uszy do góry w Sulejowie wszystkie konkursy masz w kieszeni... (oprócz konkurencji na najpiękniejszą Samarę )

Śliczna żabka...Tropikalna , kolorowa żabka... Warto wydać trochę kaski, żeby wzbudzić tyle zachwytu u znawców!!!