Burnouts by Tekniq

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moim zwyczajem umieszczam tu filmik zgrany od kumpla z kamerki z klubu TEAM TEKNIQ z okolic w których teraz mieszkam.To co umieściłem to w sumie jeszcze nie tak ukazuje co się tu dzieje ale są chociaz namiastki,ponieważ brakuje na nim prawdziwego bulgotu v8,choć jest jeden mustang.To nie jest żaden klip tylko surowy materiał.Pracuje nad tym by Wam udostępnić 2 fajne materiały tylko niestety póki co 1 z nich zajmuje ok. 3 GB i walcze z tym aby Wam udostępnić a by nic nie stracił.
Tymczasem udostępniam linka ale uprzedzam,że zajmuje on 122MB.
Burnouts by Tekniq
Pozdro z Mahopac,NY miłego oglądania

zasysanie właczone ile to zamnie nie wiem ale jak sciagnie sie skomentujemy!!

Heh, jednym słowem... SIWY DYM !

Heh ;] klip w miare, ale klipy by zoom sa lepsze

ktos tu chyba powiedzial ze to nie klip ale material , wiec chyba nie komentujemy klipu ;] a sam material :0

No wesolo tez sie bawia kolesie. Ale motyw z tym kombiakiem i gosciem na dachu miarzdzy, podobniie jak moglo jego zmiazdzyc jakby sobie spadl przy hamowaniu . Brawo za komentarze goscia z kamerka, hehe slychac jakby go to tak rajcowalo jak riki taki .

P.S. Ryba zapodaj moze cos wiecej, nie wiem czemu, ale zawsze sciagalo od Ciebie 60-70kb, a teraz wyskoczylo stale 190kb , co niezmiernie cieszy . Pozdr

Cytat:
2004-06-19 10:16:57, dozer pisze:
ktos tu chyba powiedzial ze to nie klip ale material , wiec chyba nie komentujemy klipu ;] a sam material :0

Dobra,dobra ale i tak ZOOM jest lepszy

Cytat:
2004-06-19 11:30:56, Pingu pisze:
Cytat:
2004-06-19 10:16:57, dozer pisze:

eh bo nam sie rybalos obrazi i nic nie udostepni Poreszta jak dozer wspomnial to material zgrany prosto z kamery A fiszmen (rybal) obiecal ze cos sklei z tych hamerykanskich materialow to sie bedzie mial okazje zaprezentowac

Cytat:
2004-06-19 11:30:55, _Gallus_ pisze:
P.S. Ryba zapodaj moze cos wiecej, nie wiem czemu, ale zawsze sciagalo od Ciebie 60-70kb, a teraz wyskoczylo stale 190kb , co niezmiernie cieszy . Pozdr

Bo u mnie w sieci na ktorej mam konto z 2mbit zrobiło się 8mbit może dlatego
Cytat:

Ba, rzekłbym nawet najlepszy

A tak wogóle jak napisałem,na początku, to poprostu surowy materiał,nic nie obrobiony.Hehe Prezes się rozbestwił i teraz to już by same klipy oglądał

[ wiadomość edytowana przez: rybaiii dnia 2004-06-19 13:48:17 ]

nio sotało zassane i ogladniete
naprawde fajne materiały
to kombi na koncu było genialne
ładnei sie bawia w usa nawet

ryba zapodaj jeszcze jakies filmy z USA sa nawet ciekawe

No własnie zbieram i chce z nimi zrobic jakis porzadek, bo przeciez nie wrzuce czegos co zajmuje pare gb bo byście to zdzierali tydzien Mysle ze szybko sie z tym uporam

Cytat:
2004-06-19 21:52:19, rybaiii pisze:
No własnie zbieram i chce z nimi zrobic jakis porzadek, bo przeciez nie wrzuce czegos co zajmuje pare gb bo byście to zdzierali tydzien Mysle ze szybko sie z tym uporam

Wrzucaj wrzucaj . Z tym jak Ci serv pracuje obecnie 1gb to kwestia 2-3h .

Pozdrawiam

gallus chyba u ciebie tyle zajmuje
umnie troszke dłuzej niestety

Zasysam... z godzine juz, szacunkowo jeszcze z 6sc.
Czlowiek oszaleje....

Hehehe
Niema co same "napalone" chlopaki brykaja.
Ale beczka tez daje rade.

ściagnołem i się opłacało,
fajnie się bawią

Hehe nie same chlopaki, np. w bialym hyundaiu tiburonie w europie zwanym coupe siedz dziołcha i pali gumioka