Uszczela Pod Glowica 128 3p 1300

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Mam problemik dotyczacy usczelki pod glowica musze wymienic na nowa tylko nie wiem czy pasuje np z uno 1300 przy okazji jeszcze wymienie pasek rozrzadu i napinacz, pasek juz mam jeszcze musze kupic napinacz tylko yez nie wiem z czego pasuje. Taraz troche bardziej technicznie jak sciagne walek z obudowa i cala glowice z zaworami to czy musze znowu regulowac zawory.

Pozdrawiam

Wczoraj pytalem sie o komplet uszczelek do fiat 128 1300 i gosc powiedzial mi w sklepie w Łodzi 40zl.Z uno powinno pasowac

A dlaczego chcesz matowac uszczelke od uno?,w npoznaniu jest ona normalnie dostepna do 3p,jezeli juz szukasz zamiennikow to predzej ritmo,a zawory trzeba ustawiac.

Dokładnie jeżeli już to raczej Ritmo. Ale w sklepie mają katalogi części to Ci powiedzą czy pasuje czy nie.
P.S.
Zapodaj w końcu foto swojego 3p

Witam

Dzieki za odpowiedzi ,problem w tym ze jak ide do sklepu i mowie ze potrzebuje cois do 128 to albo kreca glowa i mowia ze wogule takiego fiata niebylo. Ale to jeszcze nic jak auto bylem przerejestrowac dalem babie stare tablice dowod itd na drugi dzien ide po odbior biore tablice sprawdzam dowod czy wszystko jest ok i patrze a tu na samej gorze fiat 126!!! potem musialem toczyc z baba batalie i tlumaczyc jej przez 15 min ze jest blad w dowodzie A foty zamieszcze w przyszlym tygodniu narazie ide myc potwora bo wczoraj przezyl nalot z powietrza ptaszki go troszke udekorowaly i wyglada uroczo

Pozdrawiam