KIEDY SĄ SPOTKANIA W NIDZIELE I CZY WOGÓLE SĄ ????????????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
są wogóle spotkania w niedziel tak jak zaa dawnych dobrych czasów o godz 12:00 w siedzibie zeptera .Chcal bym wiedziec bo nuie chce opuszczać takich spotkań to jest przecierz prawie ze jedyna okazja żeby spodkac sie z klubowiczmi naszego klubu .Zreszta zasad klubou trzeba przestrzegac wiec niech ktos o tym pomysli !!!.Bo naprawde warto !!!!!!!!!!
ZASTANÓWCIE sie wszyscy!!!!!

POZDRO DLA WSZYSTKICH KLUBOWICZOW KTSW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z tego co mi wiadomo to od jakiegos czasu jest takie zalozenie zeby ich bylo mniej, natomiast maja byc inne formy spotkan klubowych. Moze na poczatku wakacji w jakims pubie ?? (max) ??

morze w rzeszowiaku!!

Cytat:
2004-06-21 14:46:41, rzeszowiak pisze:
morze w rzeszowiaku!!

To ten na ulicy rzeszowskiej za rzeszowem ?

Jak by bylo jakies spotkanie to napewno by byla informacja na forum... jak nic nie ma to chyba nic nie ma...

Mozemy sie spotkac gdzies w piatek.....
zoom jestes w stalowej wziałbys laptopa i by sie impre zrobiło

Ps. pingu wyjezdza na wakacjach a cos trzeba robic przez ten czas - kiedy sie modlimy

wąłsnie kiedy nastepna modlitwa??????

Cytat:
2004-06-21 15:45:19, CZUCZU pisze:
zoom jestes w stalowej wziałbys laptopa i by sie impre zrobiło

Nie ma problemu mowisz = masz Do kraka jade w srode i prawdopodobnie w srode wroce
Jakas impra w plenerze bylaby spoko Siakis gryll na burdzach czy w janowie jakby dopisala pogoda

[ wiadomość edytowana przez: zoom dnia 2004-06-21 15:55:26 ]

zoom nie wiesz gdzie jest rzeszowiak wstud !! ja ci wutumacze napewno wiesz gdzie jest a&j to rzeszowaik jest z drugiej trony tych szeregówek !!

nie niestety nie wiem gdzie jest rzeszowiak ale z checiaom !

a pozatym to dobry pomysł żeby sie spodkac zrboić jakiegoś grila czy cos takiego ewentulanie mozna gdzieś w jakimś pubie tak że pomyslcie co mozna wykombinowac jest przecież duzo możliwości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Spotkan nie ma jak chceiliscie.
Natomiast bedzie jedno spotkanie niedziele i to niedlugo.
A streety kiedy bedzie to sie dowiecie w swoim czasie.
Moze ktso zoorgaznizuje jakies ognisko czu cus.

no mam taka nadzieje że wreszcie coś drgnie w tym naszym kochanym klubie KTSW pozdro!!!!!!!!!!!!!

Pingu ale jak pojedziesz to i tak je organizujemy - nie bedzie długiego przestoju Była pewna umowa przy koktajlu pamietasz ?? ??
Znajdźcie miejsce to robimy sobie ognisko.

no wlasnie spotkanie by sie jakie przydalo np. w pierwsza niedziele lipca godzina 15,37 albo 16,00 bo co nie ktorzy sa po sobocie jeszcze nie halo to mysle ze taka godzinka by byla spoczko

czemu nie dobry pomysł no mozna jakies ognich o zrobic !!!!!!!!!!!!!

Cytat:
2004-06-21 20:56:51, Guzol pisze:
no wlasnie spotkanie by sie jakie przydalo np. w pierwsza niedziele lipca godzina 15,37 albo 16,00 bo co nie ktorzy sa po sobocie jeszcze nie halo to mysle ze taka godzinka by byla spoczko

No wlasnie Guzol masz racje. Ja w niedziele jestem zawsze wolny dopiero po 15...
Wiec jak robimy cus ??

moze zrobimy cos w ta niedziele

Cytat:
2004-06-22 20:01:56, vwpolo5 pisze:
moze zrobimy cos w ta niedziele

wiesz wydaje mi sie ze w ta niedziele duzo ludzi wraca ze zlowtow ogolno wuropejskich wiec chyba racej odapada ja napewno bo z czech wracam

no ja wta niedzidziel mam egzaminy no ale może wpadne jak by cus było .a jak nie to w nastepną