| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Golem SYMPATYCZNY GOŚĆ firmówka Kia Picanto ... Czarna Białostocka | 2004-06-21 15:25:52 Erwy jezeli bedziesz mial okazje do zdjecia srodkowej części konsoli,sprawdz z tylu czy nie masz mozliwości podswietlenia magicznych wlącznikow od awaryjnych,przeciwmgielnych i ogrzewania szyby.W niektórych modelach była do tego przystosowana(ma nawet otwory mocujące) a wlaczniki miały juz oryginalne kawalki przezroczystego laminatu.Mam tak u siebie w nocy nie szukam po omacku włącznika tylko mam go delikatnie podświetlonego.Jezeli chodzi o podswietlenie nóg nie proponuje tego sam mialem tak zrobione ale wywalilem zbyt rozprasza podczas jazdy.Wolalbym wstawic oswietlenie drzwi kiedy je otwierasz. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-06-21 18:21:40 tak. dobre jest zwlaszcza podswietlenie w dol drzwi - wtedy w nic nie wdepniesz dobrze tez dac wylacznik z opoznieniem do wnetrza i swiatel drogowych.... wtedy idziesz do domciu oswietlony.... a do tego bajerancko wyglada |
Gerpi samara 3d Kraków | 2004-06-22 12:56:13 Pomysł podświetlenia nóg pasażera , a raczej pasażerki podoba mi się szczególnie, w końcu lato jest i pasażerki ubierają krótkie spódnice więc... mmm, ale to może być niebezpieczne gdyż rozprasza uwagę kierowcy !!! |
krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2004-06-22 20:38:22
Jak to zrobić? |
TROLL SYMPATYCZNY GOŚĆ BMW 525 TDS kombi, ... Sz-n | 2004-06-23 01:32:48
odpowiedzią chyba będzie Wyłącznik czasowy dodam że ta fima jest też na allegro |
Gerpi samara 3d Kraków | 2004-06-27 23:48:36 Erwy, a jakie żarówki dałeś do podświetlania nóg?? Jako ciekawostka powiem,że do podświetlania zegarów dałem zwykłe żarówki tylko mocniejsze a pod pryzmat który rozprasza światło po zegarach wsadziłem skrawki okładki do zeszytu w kolorze zielonym i jest całkiem całkiem. Nadmieniam, że to nie mój patent. |
Gerpi samara 3d Kraków | 2004-06-29 10:48:31 W Geancie widziałem ciekawe akcesoria do podświetlania. Zajrzyj na stoisko motoryzacyjne bo były tam np ciekawe swietlowki ktore mozna owinąc w okół głosników i święcą na niebiesko. One take giętkie byly z tego co mi się wydaje i mogą chyba świecić w takt muzyki.Było do tego jeszcze coś w rodzaju "panelu sterowania" , Koszt chyba coś koło 50zł i 30zł w zależności od wersji. |