MotoNews.pl
8 Ukradli mi radjo :( (53576/0)

Ukradli mi radjo :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzis w nocy :/ zwracam sie do was z prosba chlopaki z krk czy nie mielibyscie pozyczyc na jakis tydzien szyby do prawych drzwi?????? bo ja mam na dzialce i dopiero wtedy bede dal rady ja przywiesc bylbym wdzieczny
pozdro

A mi ukradli panel z radia, radio zostalo bo bylo przykrecone srubami, a jak sie potem okazalo kupilem wlasny panel na allegro!!!!!!1 sprawa juz na policji!!

Ja radio wyciągam całe.......to co się dzieje to szkoda słów powinni łapy przy samych baarkach ucinać

Wspolczuje... to chyba kara byla za to ze mnie z zajezdni nie zabrales

Ale chamstwo. Kurde chętnie bym Ci pożyczył jakbym był z Kraka.

nie do wiary a wieczorkiem jeszcze szczęśliwie browarki pilismy

wiesz co lukasz! nawet nie daliscie znac

To nie ja!

Kurde niedeobrze
P...... prostaki!!!!!
Szymon.... bedzie dobrze

Cytat:
2004-06-22 11:01:32, Chopper pisze:
Wspolczuje... to chyba kara byla za to ze mnie z zajezdni nie zabrales

hehe chcialem cie zabrac ale jak jechalem to gdzies sie zapodziales

qrde mam auto unieruchomione bo nie mam szyby aaaaa ;(((((((

Cytat:
nie do wiary a wieczorkiem jeszcze szczęśliwie browarki pilismy

no wlasnie wieczorem a o godzinie 3.22 w nocy policja do mnie zapukala i mowia ze mi radjo zajebali i ze rozwalili szybe
ehhhh
chyba zaczynam stawiac na parking strzezony

[ wiadomość edytowana przez: SzymonX dnia 2004-06-22 13:53:20 ]

Cytat:
2004-06-22 13:49:03, SzymonX pisze:
(...)

(...)

Eeee, przesadzasz - nie bez takich elementów się jeździło
Ale współczuje strat

a mi ktos chcial przecinakiem chyba odkrecic sruby przy alusie, ale co dziwne slad na feldze daje wyraznie do zrozumienia ze klient nie wiedzial w ktora sie odkreca sruby,
to juz normalnie szczyt chamstwa i bezczelnosci
na srubie nie ma zadrapania niestety na feldze jest

Hm, ja moje auto od roku stawiam na parkingu strzezonym, poniewaz nie jestem chyba zbyt lubiany na osiedlu u mnie. Kradna mi doslownie wszystko, kostki z wentylko (zrobilem je sam) ,zerwali mi naklejke z przedniej szyby, zakosili mi dwa razy lampy tylne biale, a punktem kuluminacyjnym bylo zakoszenie mi radia w niedzielo w bialy DZIEN!!!!!!
Wspolczuje stary, bo wiem co to znaczy byc okradzionym

Erzet ależ Ty masz niefart. Mnie przez 4 lata tylko koło zapasowe ukradli z bagażnika . I to łyse, a felga była rdzewka.

Cytat:
2004-06-22 15:11:28, Race_D pisze:
Cytat:
2004-06-22 13:49:03, SzymonX pisze:
(...)

(...)

Eeee, przesadzasz - nie bez takich elementów się jeździło
Ale współczuje strat

ofszem jezdzic mozna tylko jak zamknac auto?? jak chcesz gdzies isc cos zalatwic ?

chłopaki szkoda gadac u mnie to wszystko kradną począwszy od chlapaczy a skończywszy na radiu.....zabić to mało

Cytat:
2004-06-22 18:36:26, SzymonX pisze:
ofszem jezdzic mozna tylko jak zamknac auto?? jak chcesz gdzies isc cos zalatwic ?

No skoro już i tak radia nie masz...

Cytat:
2004-06-22 18:54:33, Geba pisze:
chłopaki szkoda gadac u mnie to wszystko kradną począwszy od chlapaczy a skończywszy na radiu.....zabić to mało

Do gazu z nimi! Reaktywować "łaźnie" dla takich!!!

nie no ja poprostu nie rozumiem takich ludzi.... no ale cuz stalo sie qrde jak bym wiedzial kto to to bym chyba pozabijał

Cytat:
2004-06-22 17:18:46, moch pisze:
Erzet ależ Ty masz niefart. Mnie przez 4 lata tylko koło zapasowe ukradli z bagażnika . I to łyse, a felga była rdzewka.

Miałem identyczną sytuacje nie dość że opona łysa to fela pordzewiała

Spoko Szymon po tym jak mi radio ukradli to sprzedałem głośniki i mam spokuj . kwestia przyzwyczajenia

dokładnie RINO,ja w swoim bolidzie nie mam w ogóle sprzętu audio i wcale mi to nie przeszkadza