Zvolen za rok

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam taka propozycje, moze ludzie ktorzy juz beda na tej kolacji, spotkaja sei z organizatorami (wszystkimi wazniejszymi) rozwaza przesuniecie daty zlotu za rok, naprawde z tego co wiem duzo osob nei jedzie temu, bo ma sesje m.in ja, gdyby to bylo np. 1 lipca... zrobicie jak uwazacie, sory za post troche nie w temacie

a ja sie dopisze i przywitam osobe ze stolicy podbeskidzia

fakt, termin zlotu w zvoleniu killuje praktycznie wszystkich ktorzy studiuja... wystarczyloby 2 tyg pozniej i wiele osob by sie pojawilo.

No dokładnie .
Drugi rok z rzedu mam wesele - bo kazdy chce sie chajtac w 1szym lub 2gim tygodniu wakacji ...
Głupi przesad z literą R - pozatym sesje wiekszosc osób ma.
15 lipca i okolice byłoby idealne.

dokladnie

u mniej żonka nie chce mnie samego puścić
ale chętnie by pojechała na zlot tylko że jest nauczycielką i właśnie 25 czerwca jest zakończenie roku - ale to nie wszytsko - nauczyciele jeszcze po zakończeniu mają kupę papierkowej roboty.

Tak jak mówił Czuczu - pierwszy albo drugi tydzień lipca byłby git

dobrze ja bym nawet zrezygnował z zakończenia roku a tak naprawde to tydzie puzniej i było by dobrze

Cytat:
matuska:
Posledny vikend je tradicia + nas zlot zacina Kulturne leto mesta Zvolen

Czyli odpada.
Zlot będzie kiedy będzie.

witam wszystkich bo w koncu to moj 1,2 wpis, szkoda ze nie da sei tego przesunac, bo jesli nie zdam wszystkiego w 1 terminie to przyszly rok znowu odpada... moze uda sie jeszcze podyskutowac jesli "nasi" zajeliby takie stanowisko, studentow na grupie jest przeciez duzo, moze wizja kilkudziesieciu maluchow wiecej da komus do myslenia, chociaz sprobujcie, narazie i dzieki za poparcie

Niestety zlot nie moze odbyc sie poznien niz w czerwcu z prozaicznego powodu - sezonu. W sezonie ceny campingu sa duzo (podobno nawet bardzo duzo) wyzsze do tego stopnia, ze zlot bylby nieoplacalny. Tlumaczylem to juz rok temu Ludevitowi, jednak jak widac przesuniecie temrinu jest niemozliwe.
Poza tym na wakacje camping jest stale zarezerwowany przez turystow, wiec znowu nastepuje kolizja.
Tak wiec suma sumarum terminem mozna zonglowac pod warunkiem, ze jest to czerwiec.

no to moze poczatek czerwca, i polaczyc to z dniem dziecka jakos , wkoncu f126 to 'maly' samochod

ja tez nie jade bo mam sesje :/

no wlasnie ja tez nie jade bo sesja

Odnosze wrazenie, ze wy wciaz nie zdajecie sobie sprawy kiedy konczy sie sesja oraz rok akademicki. Nie sadze, zeby cos zmienilo sie w ciagu ostatnich 10 lat, a zawsze bylo tak, ze sesja letnia konczyla sie we wrzesniu i wtedy tez bylo zamkniecie roku akademickiego. I zawsze w lato bylo dwa razy wiecej terminow ze wzgledu wlasnie na wrzesien. Nigdy nie rozumielam dlaczego wiekszosc studentow na sile chce zdac wszystkei egzaminy w czerwcu... Na moim wydziale bylo to malowykonalne, wiec od razu ustalajac strategie zdawania egzaminow bralo sie pod uwage wrzesien. I zawsze bylo ok. Stosujac wlasnei taka strategie skonczylem studia w trybie dziennym i jest ok. Dlatego nie ma co plakac, ze jakis egzamin wyszedl akurat w dni zlotu, bo na bank ten egzamin bedzie jeszcze w tym roku akademickim - we wrzesniu.

sesja nei zajac nie ucieknie co wy sie tak tymi studami sracie jestem na 3 roku informatyki juz w polowie inz. i jakos na wszytsko znajduje czas pamietajcie:
TO UCZELNIA JEST DLA WAS NIE WY DLA NIEJ

a po 2 wy poszliscie na studia czy sie uczyc

Kurde tez bym jechał jak bym mial jeszcze malucha ale za rokpojade na pewno i nie bede tak marudzil sesja sesja ludzie przyjezdzaja z róznych krajów oni tez maja swoje problemy z eniemoga przyjechac itd
Za rok moze wybiore sie nowym maluchem planuje jakiegos pozadnego heheh bo mam juz 2 7 na oku na czesci

jeszcze nigdy nie mialem poprawek we wrzesniu i nie mam zamiaru
wole miec pelne 3 miechy wakacji

Zuraw, na politechnice slaskiej w gliwicach na kierunku elektronika i telekomunikacja 2 egzaminy i jedno zaliczenia (tu wyglada jak egz, a nie jakies kartkowki w roku akad) sa tylko w czerwcu, a ze nie zdalem 1 tereminu bo zdalo go 2%osob na roku musze zostac, poza tym kazdy termin to nastepna szansa odpuscisz jakas to Ci pozniej braknie... szkoda ze nei da sie jednak tego przesunac, narazie

priorytetem jest zdanie w czerwcu najciezszych egzamow u najbardziej upierdliwych, nieznosnych i nieprzewidywalncych DR-ów, bo komu po 2 miesiacach wolnego chcialo by sie tak ryc?