Przyszlosc naszych aut????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Stoimy teraz na stoczni we Francji, a 300 od dziobu znajduje sie mala fabryczka zajmujaca sie utylizacja starych aut. Patrzac na te samochody, ktore tam juz sa i na te ktore sa codziennie sa dowozone czlowiek sie zastanawia nad tym ,ze nie ma rzeczy wiecznych. Wszystkim wiadomo, ze Omega ma swoja dusze i chyba z tego oto powodu nie znalazlem ani jednego modelu w tej kupie zlomu.
Samochody te sa pakowane tam w calosci, bez zadnych rozbiorek prosto z ulicy. Sa to samochody, ktore teraz w duzej mierze sa importowane przez naszych rodakow z krajow UE. Z reszta co tu duzo gadac popatrzcie sami

polscy "recyclerzy" jeszcze by niezły biznes na nich robili

Polscy i owszem, ale żabojady nie umieją kumać jak nasi bo za duzo żab zżerają. Trochę z nimi handlowałem. Przesrana sprawa. Aż mnie wzdrygło.

Cytat:
Wszystkim wiadomo, ze Omega ma swoja dusze i chyba z tego oto powodu nie znalazlem ani jednego modelu w tej kupie zlomu.

Coś mi się zdaje ,że 1 jest –prawa strona środek 1 zdjęcia…

Joł to chyba renówka 25 kombiak, czty cuś oma chromu na klamkach nie miała.

... naszczęście

No i te tylne drzwi też mi nie pasują, są zbyt kwadratowe, brak wcięcia na koło.
Ufff

No i szkopska blacha nie gnie się jak papier...

Tego to pewnie tam dowiaza

Tego to pewnie tam dowiaza

Ten od Ewos został po prostu rewelacyjnie przetestowany

Ten od Ewos został po prostu rewelacyjnie przetestowany

Zajebał barana w ściankę aż miło he he. Pewnie myślał, że takim wozem to już nie można przyjebać a tu łubudu.

Pozdrawiam