MotoNews.pl

[125p] Czy istnieja jakies lampy z krzyzem lub klar glasy ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie

Golfa se trzeba było kupić

jw.

A tak na poważnie to istnieją.... pochodzą z BMW model e-34 (chyba), w każdym razie z 4okiego... i nawet są soczewkowe

Cytat:
2004-06-22 19:05:32, Nomad pisze:
jw.

A tak na poważnie to istnieją.... pochodzą z BMW model e-34 (chyba), w każdym razie z 4okiego... i nawet są soczewkowe

Tak właśnie, a są jeszcze 2 opcje...
1.Krzyż możesz sobie dorobić...
2.Krzyż na droge, a jak wyp....lisz w drzewo to bedą klar glasy

Dokładnie możesz sobie od bejcy wstawić, wprawdzie średnica jest troszeczke mniejsza ale nie wiele. Nawet jeden maniak chcial mi do 128 takie stawic....... ale jeszcze szyb nie przyciemnilem to nie bede wiochy robil

Eeeem... z jakim "krzyżem"
I czy nie można napisać "gładkim kloszem/szkłem"? Angielski to jeszcze można zrozumieć ale niemiecki .

ja mam tak naprawde VW Scirocco Mk1 ale lampy od fiata 125p (kiedys mialem i mam sentyment ) pasuja jak ulał, takie mam narazie cenowo sa rewelacyjne ale po prostu interesowało mnie czy kots wymyslił jakies wypasione lampy do fiata które automatycznie mógłbym zastosowac u siebie
pozdraiwam wszystkich kanciako maniaków

Cytat:
2004-06-22 19:05:32, Nomad pisze:
jw.

Race krzyz to takie dwa patyki na krzyż - dobre wytłumaczenie nie.
Kiedyś w Gt widziałem kanta z lampami takimi chyba od golfa..

Cytat:
Mamy niekłamaną przyjemność zaoferować właścicielom popularnych w naszym kraju Volkswagenów Golfów pierwszej i drugiej generacji, przednie reflektory przyciemniane i z umieszczonym wewnątrz charakterystycznym czarnym krzyżem.
Są one nieodzownym elementem każdej tuningowanej "jedynki" lub "dwójki" w Europie Zachodniej.
Tylko u nas dostępne są one w atrakcyjnej cenie 119 zł - za komplet !!!
Błyskawiczny czas realizacji pozwoli Wam na szybkie czerpanie satysfakcji z dokonanego zakupu.

Nei cieszyło sie to powodzeniem i tuning.pl wycował sie ze sprzedazy.
Jakby ktos miał Gt to bylo to kolo lipca / sierpnia 2003

no dobra ale na cholere ten krzyz?? czy to jest jakis emiter swiatla wiekuistego? i tym ma wspomagac zarowki? czy to jakies krzyzackie herezeje?

smae - BRAVO !!!

ja jako toruniak mam krzyżackie herezje opanowane =)
A tak na poważnie - można samemu coś takiego do Fiata zrobić =)
Trzeba delikatnie rozebrać reflektor, tzn oddzielić lustro od szkła. Aby to zrobić należy wydłubać gumową izolację i lekko odgiąć metalową obwódkę.
W reflektorze jest taka poprzeczka, tzn pionowy element, który możnaby na czarno pomalować.
Efekt nie jest niestety pioronujący - przydałoby się przezroczyste szkło.

Cytat:
2004-06-22 20:02:29, Jesion128 pisze:
Dokładnie możesz sobie od bejcy wstawić, wprawdzie średnica jest troszeczke mniejsza ale nie wiele. Nawet jeden maniak chcial mi do 128 takie stawic....... ale jeszcze szyb nie przyciemnilem to nie bede wiochy robil

A 3 paski już masz jeszcze zapodaj głośniki na zewnątrz auta żeby cię lepiej słychać było.....

Cytat:
A 3 paski już masz jeszcze zapodaj głośniki na zewnątrz auta żeby cię lepiej słychać było.....

To już większa inwestycja bo i drzwi przezroczyste 3eba założyć co by paski prześwitywały