Most do poloneza prosze o pomoc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich
Temat stary jak swiat wyjacy most, mialem stary szeroki na 1.4 wiec dostal takich luzow ze wymienilem na waski lecz ten po 300 km dostał tez luzów i wszystko wyje jak w starym wiec tu pojawia sie moje pytanie co zrobic zeby bylo dobrze czyli kto takie rzeczy naprawia. dzwonilem do fso wiec mechanizm roznicowy robi wyszkow lecz sa to czesci tak kiepskiej jakosci ze sprowadzaja na zamowienie i nie daja gwarancji ( podobno bylo 90% reklamacji).slyszalem ze pod wawa ktos zajmuje sie naprawa czyli wzmacnia roznicowke jest o wiele wytrzymalsza pomozcie bo powoli mam dosc poloneza a przez 3 lata nie mialem zadnego problemu czy latem czy zima.

jest koles od mostow w zabkach. lecisz lodygowa od radzyminskiej, tory, nie skrecasz w chelmzynska, tylko dalej walisz prosto zygzakiem na swiatlach i wypatruj po prawej stronie tabliczki z napisem mosty i cos tam. co on z tymi mostami robi, nie wiem, nigdy u niego nie bylem, slyszalem tylko, ze chyba to jest ten co robi dobrze mostom.

PGN myślimy chyba o tym samym faciu.
Podaję namiary : Ząbki, ul. Harcerska 6, tel. 781 66 33
Byłem kiedyś u niego i pytałem o wyciszenie mostu. Powiedział, że jest to do zrobienia. Facet zajmuje się tym już kilka ładnych lat i podobno jest jednym z lepszych w okolicach Warszawy.

potwierdzam , byłem u niego konkretny gośc w temacie mosty , półośki , łożyska , wały, niestety nie skorzystałem z usługi bo wyciszenie mostu to praktycznie wymiana przekładni głównej i jej spasowanie ( facet nie bawi się w spasowanie tego co już wyje bo twierdzi że mógłby to ustawiać albo godzinę albo tydzień i tu ma niestety rację ), dwa lata temu koleś chciał za to 750 zeta , więc kupiłem "nowy" most za 400 za 100 mi go założyli i mam do tej pory spokój, ale gdyby teraz miał problem z mostem to chyba bym do niego poszedł bo teraz dostać na giełdzie most niewyjący to prawie niemożliwe a poza tym jako że od kwietnia 2002 nie wychodzą nowe poldki to te most co są nie są najświeższe.