MotoNews.pl
1 Astra Coupe Flash (53735/267)

Astra Coupe Flash

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nowy body kit najmocniejszej w Polsce Astry Coupe Turbo (277KM/429Nm):
www.tuning.pl/tuning.php?gid=42&a_id=780
Ja chyba zamówię sobie przedni zderzak:

Kit powinien chyba pasować do wszystkich Astr G (poza progami oczywiście).

wrrrrrr Astra zawszemi się podobała, ale ta to już zupełnie... gigantycznie zajefajna jeszcze jakby była czarna

nie podoba mi sie

Dunn zapodaj sobie taki jak ma QP tamten jest ladniejszy, ale ten tez jest niczego sobie...

...to się zakochałem

Forest - popieram - w wydaniu BLACK byłaby jeszcze bardziej zajebiszcza

Cytat:
Marcel pisze:
Dunn zapodaj sobie taki jak ma QP tamten jest ladniejszy, ale ten tez jest niczego sobie...

Ten co ma QP jest "obtrzaskany" , ten ma coś indywidualnego.
Mnie podoba się też body kit z firmy z której mam mój tylny spojler (JC Design z Belgii):
www.jcdesign.be/a/gxla.htm

Cytat:
..Mnie podoba się też body kit z firmy z której mam mój tylny spojler (JC Design z Belgii):
www.jcdesign.be/a/gxla.htm

A mi sie ten wybitnie nie podoba, ten z NEODEIGN jest fajny taki nie natarczywy, inny niz orginaly ale nie taki przesadzony jak ten z JC.

Poprostu piekność!!!

Ladna Astra

przednie lampy ma poprostu bajka

bodykit zajefajny a lampy to juz wypas zupelny. szkoda tylko ze wersja halogewnowa kosztuje 1,5kpln a xenon to juz 4kpln jak dla mnie kolor pasuje idealnie

pozdrawiam
harlej

Moim skromnym zdaniem oba są okropne ,a ten z JC jest straszny ale o gustach się nie dyskutuje. Dungood jak byś kupił sobie jakieś inne zderzaki do swojej coupetki to ja chętnie bym odkupił te stare bo do mojego sedanika to nawet tylny zderzak i progi od coupe powinny pasować

Na razie to obydwa fronty mogę sobie powiesić na ścianie - ani Neodesign, ani JC nie mają TUV, a ja niedługo przeprowadzam się do Niemiec i bez certyfikatu TUV nie zarejestruję tam auta.

P.S. Ten o którym wpominał Marcel jest z Lumma Tuning i ma TUV:

Inne z Lumma też są ciekawe, ceny są konkretne, ale certyfikacja kosztuje :

[ wiadomość edytowana przez: Dungood dnia 2004-06-25 09:35:57 ]

ładne, szkoda że do corsyB czegoś takiego nie robią

Kurde piekne piekne.... a taki zdezak by mi chyba spacowal ???

Ten jest super

Ale orginalny od OPC jest ładniejszy bo nie ma tylu tych małych wlotów i nacięć na bokach, a tak z ciekawości ile kosztuje taki zderzak lummy?

Bodajże 470 ojronów bez lamp przeciwmgielnych i montażu.
Lumma ma większy wlot powietrza, co mnie akurat odpowiada. Z kolei słyszałem, że są problemy z dopasowaniem Lummy, a OPC leży jak ulał. Poza tym Lumma jest ciutkę niższa i niezbyt dobrze wygląda z seryjnymi progami.

[ wiadomość edytowana przez: Dungood dnia 2004-06-25 13:08:38 ]

Kurde ale mi sie spodobalo to autko... doslownie oszalalem na punkcie Astry II Coupe !!!!!!