SPOT W BYDGOSZCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kiedy odbedzie sie spot ladzianek w bydgoszczy lub okolicach!!! czekam na odp!!!!

Cytat:
2004-06-23 19:47:08, piotras2107bdg pisze:
Kiedy odbedzie sie spot ladzianek w bydgoszczy lub okolicach!!! czekam na odp!!!!

Piotras, za mało nas, żeby jakiś spot wykonać samodzielnie, jednak razem z F&F oraz FSO AK szansa na to rośnie. W tym roku było już kilka tego typu imprez integracyjnych i zawsze można o nich się dowiedzieć na forum. Ale biorąc pod uwagę jak długo zwlekałeś z odp. na mojego priva to masz pewnie ograniczony dostęp do sieci? Było by raźniej gdyby w Kuj-Pom ktoś chciał się bawić w Klub aktywniej niż do tej pory. Kilku klubowiczów w naszym województwie jest, ale raczej fanatykami nie są
Nie ma tego szaleństwa jak w 3mieście czy w Małopolsce...

Grzegorz chętnie bym przyjechał ale praca jeszcze raz praca ja nie wiem kiedy wezmę urlop, ale może coś kiedyś samemu zrobimy bez innych klubów co wy na to reszta kujawsko-pomorskiego planujemy coś

OK , obiecuję, że jak będę jechał do Torunia ( choćby dla zwiedzania pięknego miasta i sklepów ) to dam znać, chociaż lepiej byłoby gdybym miał Twój telefon...OK jest w profilu!!!

[ wiadomość edytowana przez: Grzegorz2107 dnia 2004-06-25 16:13:11 ]

Cytat:
2004-06-23 20:27:49, Grzegorz2107 pisze:
Cytat:
2004-06-23 19:47:08, piotras2107bdg pisze:

Piotras, za mało nas, żeby jakiś spot wykonać samodzielnie, jednak razem z F&F oraz FSO AK szansa na to rośnie. W tym roku było już kilka tego typu imprez integracyjnych i zawsze można o nich się dowiedzieć na forum. (...)

Prawde mówi . Ale musisz być pełnoletni bo na spotach F&F i FSO_AK to my głównie pijemy , o czym można przeczytać kilka tematów niżej . A na ostatnim integracyjnym spocie regionalnym w Bydzi (no, w okolicy) było >> TAK << (link do filmu w podpisie) , i był tylko jeden przedstawiciel LKP, który był przyczyną małego zwarcia ale już się wszystko wyjaśniło i żyli długo i szczęśliwie... .
Teraz był w Toruniu taki mały ale już niedługo będziemy coś skręcać w Bydzi i damy znać także tutaj. Tradycyjnie już gorrąco zapraszamy wszystkich ŁADnych .
Polecam zaglądać czasem do działu >> ZLOTY I SPOTKANIA << na forum FSO_AK.

Pozdro i do zobaczenia na spocie!
Race

Nie no, ale też dajcie nam szansę, żebyśmy my jako LKP też coś zorganizowali. A nie tylko Wy co miesiąc spot i my już nie mamy szans się wykazać

A prosze bardzo, organizujcie! Chętnie wpadniemy gościnnie jeśli zostaniemy zaproszeni. A to że ustaliliśmy sobie kiedyś (i staramy się tego trzymać), że nasze wspólne (F&F+FSOAK) spoty regionalne będziemy organizować co miesiąc to juz inna sprawa. I tak raz jest spot w Bydzi, a w następnym miesiącu w Toruniu itd... . Wy możecie zmontować coś niezależnie od tego, my się chętnie przyłączymy bo pochwalamy wszelkie takie inicjatywy (ofcoz bezalkoholove) . W razie co by gdyby to czekam na jakieś info na forach bratnich klubów .

Na razie inicjatywa Miłego, żeby zorganizować coś w KujPom siłami LKP to tylko niewinne marzenia
Nie widzę sensu robienia spotu w dwa , trzy samochody ( Łady ) jeśli można co miesiąc spotkać się z furiatami w fiatolotach i mieć na pewno większą satysfakcję będąc i bawiąc się w grupie kilkudziesięciu ludzi i kilkunastu co najmniej aut. . A jeśli ładziarzy, trampkarzy, syrenkarzy może zastaviarzy i innych skodziarzy przybędzie to nagle się okaże, że ilościowo jesteśmy równouprawnieni i przegłosujemy zmianę nazwy na np. spot aut epoki realnego socjalizmu...To byłby najlepszy sposób na propagowanie naszego hobby, bo w jedności siła i proletariusze wszystkich krajów łączcie się!

Cytat:
2004-06-29 21:54:55, Grzegorz2107 pisze:
(...) To byłby najlepszy sposób na propagowanie naszego hobby, bo w jedności siła i proletariusze wszystkich krajów łączcie się!

To się robi dla mnie zbyt głębokie, ale idea prawidłowa. Ja jednak po prostu bym miał ochotę się spocić, do czego już niedługo będzie okazja w Bydzi właśnie

Przede wszystkim to chciałem powiedzieć, że nie mam zamiaru próbować na siłę doprowadzić do jakiegoś spotu lokalnego tylko LKP, bo nawet nie mam teraz czasu (pracuję przy czereśniach) i ochoty (byłem niecały miesiąc temu na spotkaniu - to w zupełności wystarczy) na spociki. Ale za jakiś czas myślę Panie Grzegorzu, że nawet niska frekwencja by nie przeszkadzała. Bo przecież przykładowo trzech czy czterech facetów to już spotkać się i pogadać nie może? Musi być od razu "stado" kilkadziesiąt osób? Z resztą kiedyś pamiętam, że w Lublinie też się zgadali w trzech chyba i był spocik. Także moim zdaniem nie ma nic złego w spotykaniu się w trzy-cztery osoby. To mówię na razie czysto teoretycznie, bo i tak nie mam obecnie sprawnego pojazdu (w rowerze rozwaliłem przerzutkę i hak), nie mam jak mówiłem czasu i chęci. Miły

Cytat:
2004-06-30 22:53:41, mily_byd pisze:
(...) Musi być od razu "stado" kilkadziesiąt osób? (...)

No tylko nie stato - może jeszcze RejsParty to był spęd bydła?
BTW - ty olej te czereśnie i pilnuj mi kombiaka

Witajcie!!!
Jeżeli macie jakieś pomysły na najbliższy spocik w Bydgoszczy nad Wisłą lub gdzieś tam to dajcie znać.
Ja osobiście proponuję przyszły weekend na spot.
Odezwijcie się i zaproponujcie.
Lincoln 696-721-330

Jakby ktoś chciał wpaść to jut... dzisiaj mamy mały spocik w Toruniu na poligonie - prezentacja Malucha 1.1 Profi.
>> TEMAT NA F&F <<

pozdro.

Dawać chłopaki, dawać! Bedzie sie działo

Sajmon chętnie ale ten weekend też pracuje, że sorki ale ja nie dam rady

Witajcie!!!
M-gal, Mopej, Sajmon prawdopodobnie będę w tym tygodniu w Bydgoszczy to sie jakoś zgadamy na spotkanko.
Niestety żałuję ale będę tam pociągiem, a nie samochodem jak planowałem, gdyż ciężko już mi silnik pracuje.
Zamierzam ją sprzedać, a ogłoszenie zamieściłem na giełdzie.
Pragnę kupić sobie 2107 lub samarkę i przerobić ją na pikapa.
Łukasz

Cytat:
2004-07-12 18:45:12, LINCOLN pisze:
Witajcie!!!
M-gal, Mopej, Sajmon prawdopodobnie będę w tym tygodniu w Bydgoszczy to sie jakoś zgadamy na spotkanko.
Niestety żałuję ale będę tam pociągiem, a nie samochodem jak planowałem, gdyż ciężko już mi silnik pracuje.
(...)

No myślałem że poznam właściciela bliżniaczego autka a tu nic, spocicie sie Wy ludzie czasem czy nie?
W razie co by gdyby brakowało Wam pretekstu to spocik mały regionalny się w sobotę nam szykuje. Jakieś sprawnościówki na placu i pasie pod Koronowem, potem grill i pogadanko u mnie na ranczo. Przy okazji prezentacja mojego nowego nabytku i wszelkie nie przewidziane atrakcje . Tym raze będzie to spot bardziej samochodowy (no alc., chyba ze ktoś będzie miał kierowce/kierowniczkę ) więc liczę na to, że i z LKP przybędzie teraz ktoś zmotoryzowany.
Więcej informacji na temat tego spotu na bierząco w >> TYM TEMACIE <<.
Zapraszamy całą kanciatą brać! .

No i znowu żadna Ładna do nas nie zawitała, nawet Miły coś zawiódł tym razem...
Trudno, w takim razie dam tylko linki do krótkiej relacji multimedialnej:
>> FILMIKI <<
>> FOTKI <<
Mam nadzieję, że nastepnym razem w końcu kujawsko-pomorski oddział uderzeniowy LKP przyłaczy się do wspólnego spotu, bo widzę że w regionie nadal nic nie organizujecie...

Jakby moze ktos z regionu miał wolny łikend...
>> KLIK <<