| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
piotras2107bdg SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Bydgoszcz | 2004-06-23 19:47:08 Kiedy odbedzie sie spot ladzianek w bydgoszczy lub okolicach!!! czekam na odp!!!! |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-06-23 20:27:49
Piotras, za mało nas, żeby jakiś spot wykonać samodzielnie, jednak razem z F&F oraz FSO AK szansa na to rośnie. W tym roku było już kilka tego typu imprez integracyjnych i zawsze można o nich się dowiedzieć na forum. Ale biorąc pod uwagę jak długo zwlekałeś z odp. na mojego priva to masz pewnie ograniczony dostęp do sieci? Było by raźniej gdyby w Kuj-Pom ktoś chciał się bawić w Klub aktywniej niż do tej pory. Kilku klubowiczów w naszym województwie jest, ale raczej fanatykami nie są Nie ma tego szaleństwa jak w 3mieście czy w Małopolsce... |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-06-25 16:12:29 OK , obiecuję, że jak będę jechał do Torunia ( choćby dla zwiedzania pięknego miasta i sklepów ) to dam znać, chociaż lepiej byłoby gdybym miał Twój telefon...OK jest w profilu!!!
[ wiadomość edytowana przez: Grzegorz2107 dnia 2004-06-25 16:13:11 ] |
Race_D SYMPATYCZNY GOŚĆ FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-06-29 13:26:43
Prawde mówi Teraz był w Toruniu taki mały ale już niedługo będziemy coś skręcać w Bydzi i damy znać także tutaj. Tradycyjnie już gorrąco zapraszamy wszystkich ŁADnych Polecam zaglądać czasem do działu >> ZLOTY I SPOTKANIA << na forum FSO_AK. Pozdro i do zobaczenia na spocie! Race |
Race_D SYMPATYCZNY GOŚĆ FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-06-29 20:37:05 A prosze bardzo, organizujcie! Chętnie wpadniemy gościnnie jeśli zostaniemy zaproszeni. A to że ustaliliśmy sobie kiedyś (i staramy się tego trzymać), że nasze wspólne (F&F+FSOAK) spoty regionalne będziemy organizować co miesiąc to juz inna sprawa. I tak raz jest spot w Bydzi, a w następnym miesiącu w Toruniu itd... |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-06-29 21:54:55 Na razie inicjatywa Miłego, żeby zorganizować coś w KujPom siłami LKP to tylko niewinne marzenia Nie widzę sensu robienia spotu w dwa , trzy samochody ( Łady ) jeśli można co miesiąc spotkać się z furiatami w fiatolotach i mieć na pewno większą satysfakcję będąc i bawiąc się w grupie kilkudziesięciu ludzi i kilkunastu co najmniej aut. . A jeśli ładziarzy, trampkarzy, syrenkarzy może zastaviarzy i innych skodziarzy przybędzie to nagle się okaże, że ilościowo jesteśmy równouprawnieni i przegłosujemy zmianę nazwy na np. spot aut epoki realnego socjalizmu...To byłby najlepszy sposób na propagowanie naszego hobby, bo w jedności siła i proletariusze wszystkich krajów łączcie się! |
Race_D SYMPATYCZNY GOŚĆ FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-06-30 02:25:21
To się robi dla mnie zbyt głębokie, ale idea prawidłowa. Ja jednak po prostu bym miał ochotę się spocić, do czego już niedługo będzie okazja w Bydzi właśnie |
Race_D SYMPATYCZNY GOŚĆ FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-07-02 12:19:08
No tylko nie stato - może jeszcze RejsParty to był spęd bydła? BTW - ty olej te czereśnie i pilnuj mi kombiaka |
Race_D SYMPATYCZNY GOŚĆ FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-07-10 00:30:36 Jakby ktoś chciał wpaść to jut... dzisiaj mamy mały spocik w Toruniu na poligonie - prezentacja Malucha 1.1 Profi.
>> TEMAT NA F&F << pozdro. |
Sajmon SYMPATYCZNY GOŚĆ 126p, CC, Seicento Bydgoszcz | 2004-07-10 02:38:41 Dawać chłopaki, dawać! Bedzie sie działo |
Słonio SYMPATYCZNY GOŚĆ Renault LAGUNA Toruń | 2004-07-12 12:44:47 Sajmon chętnie ale ten weekend też pracuje, że sorki ale ja nie dam rady |
Race_D SYMPATYCZNY GOŚĆ FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-07-23 03:52:24
No myślałem że poznam właściciela bliżniaczego autka a tu nic, spocicie sie Wy ludzie czasem czy nie? W razie co by gdyby brakowało Wam pretekstu to spocik mały regionalny się w sobotę nam szykuje. Jakieś sprawnościówki na placu i pasie pod Koronowem, potem grill i pogadanko u mnie na ranczo. Przy okazji prezentacja mojego nowego nabytku i wszelkie nie przewidziane atrakcje Więcej informacji na temat tego spotu na bierząco w >> TYM TEMACIE <<. Zapraszamy całą kanciatą brać! |
Race_D SYMPATYCZNY GOŚĆ FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-07-26 03:25:07 No i znowu żadna Ładna do nas nie zawitała, nawet Miły coś zawiódł tym razem...
Trudno, w takim razie dam tylko linki do krótkiej relacji multimedialnej: >> FILMIKI << >> FOTKI << Mam nadzieję, że nastepnym razem w końcu kujawsko-pomorski oddział uderzeniowy LKP przyłaczy się do wspólnego spotu, bo widzę że w regionie nadal nic nie organizujecie... |
Race_D SYMPATYCZNY GOŚĆ FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-09-02 04:17:17 Jakby moze ktos z regionu miał wolny łikend...
>> KLIK << |