Kupilem :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Byłem dzisiaj rano oglądaą złote Espero 96' , ogólnie auto było ok ale co do ceny sie z gościem nie dogadałem.
Mówie trudno nie jedno Espero w Polsce i pojechalem przejechac sie po komisach. Wchodzę do czwartego z rzędu komisu i widze stoi Piękna srebra Nubira kombi 99' 67tys km. 2.0 CDX z klimą, ABS-em, 2x Poduszka powietrzna, i cała elektryka.
Nie zastanawiając się długo dałem zadatek żeby już nikt mi jej nie kupił. W poniedzialek powinienem już wszystko załatwić

PS. Dzieki Wam za wszystkie podpowiedzi co do Espero, jednym minusem jest to że nie będę w Waszym klubie , ale i tak będę tutaj zaglądał (w końcu "połączy" nas Daewoo )

Pozdrawiam.
Cichy.

no to gratuluje, swietny samochod !! powodzenia zycze a i jak bedziesz mial problemy to istnieje klub nubiry internetowy
ale i tak milo bylo cie poznac, no i oczywiscie szkoda ze nie kupiles espero bo espero ma cos w sobie czego nie ma nubira... wiesz ta sportowa linija, ten blysk w oku espero jest jak piekna kobieta, jedni moga ja uwazac za malo atrakcyjna ale jesli to b ie sie podoba to nie potrafisz sie jej oprzec i wytlumaczyc dlaczego spedzasz z nia caly dzien

Cytat:
2002-11-23 11:13:57, Anonymous pisze:
Byłem dzisiaj rano oglądaą złote Espero 96' , ogólnie auto było ok ale co do ceny sie z gościem nie dogadałem.
Mówie trudno nie jedno Espero w Polsce i pojechalem przejechac sie po komisach. Wchodzę do czwartego z rzędu komisu i widze stoi Piękna srebra Nubira kombi 99' 67tys km. 2.0 CDX z klimą, ABS-em, 2x Poduszka powietrzna, i cała elektryka.
Nie zastanawiając się długo dałem zadatek żeby już nikt mi jej nie kupił. W poniedzialek powinienem już wszystko załatwić

PS. Dzieki Wam za wszystkie podpowiedzi co do Espero, jednym minusem jest to że nie będę w Waszym klubie , ale i tak będę tutaj zaglądał (w końcu "połączy" nas Daewoo )

Pozdrawiam.
Cichy.

To już ta nowa wersja ???
I Ile kosztuje ???

Nie, to jest Nubira I
17 000 zł no i do tego musze doliczyc gasss ktory trzeba zalozyc.
Ale mysle że dobrze zrobiłem decydując się na nią

Cytat:
2002-11-23 11:35:53, Anonymous pisze:
Nie, to jest Nubira I
17 000 zł no i do tego musze doliczyc gasss ktory trzeba zalozyc.
Ale mysle że dobrze zrobiłem decydując się na nią

Gratuluje fantastycznego zakupu...
Zmień zawieszenie na sztywniejsze...załóż gaz i ciesz się jazdą.
Pozdrawiam.