Wakacje....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ech braci 100dencka wakacje
mozna siasc piwko wypic beknac zagrysc kiełba i wszystko to bez zmartwien o kaca na jutrzejszych zajeciech....

....taaaa....szkod ze ja mam jescze dwa egzamy i ognisko przy piwku wlasnie w tej chwili odbywa sie z wylaczeniem mojej osoby....

Cytat:
2004-06-25 20:32:57, arsen pisze:
ech braci 100dencka wakacje
mozna siasc piwko wypic beknac zagrysc kiełba i wszystko to bez zmartwien o kaca na jutrzejszych zajeciech....

masz fajnie
moja sesja dopiero za dwa tygodnie się zaczyna

Moja się już oficjalnie skończyła,ale ponieważ poszła mi średnio to staram się poprawić by mieć mniej rzeczy na wrzesień!
Trudno, takie zycie!

Ja dziś zdałem ostatni egzamin znakiem tego również mam już wakacje trochę krótsze bo we wrześniu poprawka (1 mi nie popszedł) ale są

Ja mam we wrześniu 3 egzamy + obrona licencjatu...
Ktoś mnie przebije?

Ja mam na wrzesien 1 exam, ale... bede mial tez praktyki we wrzesniu i musze uczyc w podstawowce angielskiego przez caly miesiac

Witam co prawda studja mnie nie dotyczą ale wakacje będą upjne-upojne z piwem w reku i życzęwszystkim tego samego
panoni

Ja "odpoczywam" od tygodnia... ale tylko od nauki - trzeba popracowac troche zeby zdobyc fundusze na dalsza edukacje Ale za to w sierpniu odpoczne mam nadzieje

A ja w ramach wakacji jade w piatek do koszyc na zlot trabantow
Co prawda nie moim zweitaktem,a pozyczona polowka 1.1,ale zawsze

Cytat:
2004-06-25 22:06:32, krycho pisze:
Ja mam we wrześniu 3 egzamy + obrona licencjatu...
Ktoś mnie przebije?

Krycho cienki jestes!!!!!
Ja mam 1 egzamin z sesji do poprawy.......ALE jeszcze 4 cwiczenia... razem 5!! Jestem lepszy )))