| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mountez F&F Sympatyk | 2004-06-26 11:26:03 witam!
jutro w rzeszowie jest KJS, na ktory sie wybieramy. problem w tym ze zapisal nas znajomy i nie wydano mu karty drogowej i map dojazdowek. mam prosbe o jakies informacje na temat miejsc gdzie odbeda sie proby, jaka jest ich charakterystyka i styl? wiem tylko ze organizatorem jest firma watkem, a start w salonie samochodowym na ul. armii krajowej. niestety salon gdzie wydawane sa karty jest czynny do 14:00 a nie uda nam sie dotrzec tak wczesnie do rzeszowa... ps: a moze ktos jeszcze wybiera sie na ten KJS? my juz dzis wieczorem bedziemy poznawac "dorobek kulturalny" rzeszowa pss:link do AK |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2004-06-26 12:42:05 Witam Jesli chodzi o osy to najczesciej w okolicy malawy i lubeni. Wszystkiego sie dowiem. Jak bedziesz w Rzeszowie Mount to daj znac jakos sie ugadamy i jako miejscowy historyk pokaze ci nasz "dorobek kulturalny" |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2004-06-26 14:30:45 i miejscowke na noc macie u mnie |
mountez F&F Sympatyk | 2004-06-28 10:25:21 no i juz po.
przede wszystkim dejta & trez - dziekujemy bardzo za tak mile przywitanie! nocne jazdy po rzeszowie bokiem;), chodnikiem i pomoc w leczeniu mojej choroby! sam KJS pojechalismy bardzo brzydko, trafila sie nawet pierwsza nasza taryfa. ogolnie mielismy bardzo zly dzien do jazdy. mimo wszystko udalo sie przywiezc puchar za 3. miejsce w klasie wiec nie najgorzej. ps: kilka zdjec w galerii, o tutaj (m. in. 127 by trez) pozdrowienia dla rzeszowa. trzeba tam koniecznie czesciej wpadac!!! |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2004-06-29 14:27:40 nie ma za co musze zdementowac opinie Mounteza - jechali wyborowo, serio. musicie jeszcze przyjechac na dluzej. Ps. Mountez - dopadlo mnie |