Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() SPAjK Miłośnik FSO Wziuut 2 ... | 2004-06-27 22:52:28 jest tam gdzie przerywacz kierunkow... z tego co pamietam to jest zintegrowany z przerywaczem kierunkow... |
![]() Nomad Miłośnik FSO Wspomnienie po Gdańsk | 2004-06-27 23:43:35 na włączniku awaryjnych znajdz czerwony kabel... łączy on dwa styki włacznika ze sobą a potem idzie do przerywacza awaryjnych...
a ogólnie to proponuję sprawdzić przewody w samym wyłączniku bo mają czasem tendencję do tracenia styku... |
![]() M-U-S-T-A-N-G Miłośnik FSO BMW E32 Kraków | 2004-06-28 00:16:50 Najlepszy dostep do przerywacza jest po wyciagnieciu predkosciomierza..mam ten sam problem..tez mi poszedl przerywacz..tyle ze mi sie nie chce tego wymieniac bo i tak nie jezdze..pozdroowka |
![]() SPAjK Miłośnik FSO Wziuut 2 ... | 2004-06-28 00:18:09 to fakt, przerywacz najczesciej jest zmasowany wlasnie srubkami za predkosciomierzem... a wlasnie, jestem ciekaw poco fabrycznie byly te sruby robione? |
![]() Nomad Miłośnik FSO Wspomnienie po Gdańsk | 2004-06-28 00:35:11
Ja te śruby wystające za radiem mam wykożystane jako zabezpieczenie... w obudowe radia mam wstawioną śrubkę do niej płaskownik a sam płaskownik przykręcany własnie do jednej z tych śrub... a czy one nie pochodzą przypadkiem ze starszego mocawania deski ??? (w klasyku, ew. włochu) |