MotoNews.pl

Omega naped na przod??????????????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
panowie pomocy bo mi robia ciecie metlik z glowy!!!!!!!! wmawiaja mi, ze jest oma z napedem na przod a ja juz sie zgubilem bo jest ich dwoch, a jeden z nich ponoc taka ome posiada od zawsze (czyli odkad mam ome) bylem przekonanym, ze oma ma tylko i wylacznie naped na tyl!!!!!! a ten siedzi teraz kole mnie i dalej pierdoli, ze jest taka oma!!!!!!!! ja juz nie wiem. pliz help!!!!!

thx
ROBUR

Cytat:
2004-06-27 23:24:32, ROBUR pisze:
panowie pomocy bo mi robia ciecie metlik z glowy!!!!!!!! wmawiaja mi, ze jest oma z napedem na przod

Robur za dużo dragów Mi na przeglądzie rok temu pewien znawca też wmawiał że Oma ma napęd na przód (chodziło chhyba o umiejscowienie czujników ABS), najciekawsze było to że min wcześniej przechodził pod dyfrem

Cytat:
2004-06-27 23:24:32, ROBUR pisze:
panowie pomocy bo mi robia ciecie metlik z glowy!!!!!!!! wmawiaja mi, ze jest oma z napedem na przod a ja juz sie zgubilem bo jest ich dwoch, a jeden z nich ponoc taka ome posiada od zawsze (czyli odkad mam ome) bylem przekonanym, ze oma ma tylko i wylacznie naped na tyl!!!!!! a ten siedzi teraz kole mnie i dalej pierdoli, ze jest taka oma!!!!!!!! ja juz nie wiem. pliz help!!!!!

thx
ROBUR

w pierwszy kwietnia sie chyba z Toba bawia

qrwa niech mi ktos przesle dane katalogowe bo qrwa mi nie daja zyc!!!!!!!!!!! nie chce sie juz z nimi klocic!!!!!!! niom co za jelenie

Robur daj zdjecia tego napedu na przód.
Chłopaki a wy się nie śmiejcie
POLAK POTRAFI

Inaczej seryjnie nie było!
Ale nei seryjnie, kto to wie.

buhahahah co za łosie

Jakie dane katalogowe ? Nie było, nie ma i nie będzie Omegi (fabrycznej) z napędem na przód.

A może odwrócić ją o 180 st i jeździć na wstecznym

oki thx juz przeczytal ale i tak twierdzi ze tamaten kolo ma chyba seryjna i do poki sie z nim nie skontaktuje to nie uwierzy. ja mu tylko powiedzialem, ze jak ten los chce to niech wejdzie na forum. to sobie z nim pogadacie

pozdro

Powiedzu, zeby nie myli vectry z omega.
Niech sie nauczy.

to chyba watek humorystyczny?

nie, zlew mnie ogarnia jak to czytam. Robur a ten twój magik nie ma kretyn na imie??!

zamykam burdel