I PO ZLOCIE W HRADEC KRALOVE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto nie był niech załuje, ja narazie mam zastuj w mysleniu po zobaczeniu takiego widowiska, kto tego nie zobaczy to nie uwierzy to trzeba zobaczyc bo zadnesłowa tego nie opisza, fotki i zdjecia beda dostepne za pare dni, POZDRO DLA MILA, DETOXA, SZPACHELKI, DLA MARKA, MACZIO. IRA, DLA KOBIETY DETOXA, DANIELA, MONIKI I DLA MOJEGO GURU CZYLI SZOFERA KTORY SPISAŁ SIE JAK NAJLEPIEJ POTRAFI ALBO PRZESZEDŁ SAMEGO SIEBIE BUZIKA CZYLI PO POLSKU TOMKA"GUZIKA, GUZOLA " WIELKI RESPEKT DLA TYCH OSOB WSZYSCY BYLI WYTRZYMALI DO KONCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdjecia ze Zlotu w HRADEC KRALOVE

Fotki

Noto musialo byc super furki extra. A i jak sie patrzy na te slady po oponach to i ciekawie tymbardziej

niezłe furki
naprawde jest czego załowac

Na street racing maja inne zdanie.
Podobno organizacja nie była najlepsza i czesi w nocy przesadzali.

Fotki mówia co innego.

Cytat:
2004-06-28 19:22:28, _DRACO_ pisze:
Noto musialo byc super furki extra. A i jak sie patrzy na te slady po oponach to i ciekawie tymbardziej

Mi sie tam furki nie podobaja... widze tylko tone plastiku. Ale klimacik widze ze niezly musial tam byc

Po fotkach widac ze bylo sporo fajnych auteczek, szkoda tylko ze 70 % z nich ma silniki 1,4 -1,8 . A tak na serio to ja czekam na lipiec/sierpien i zlot prawdziwych samochodow . Wie ktos moze cos wiecej o tym, bo gdzie nie szukam i nie pytam , to wszyscy mowia ze data jeszcze nie okreslona .

witam

Jak dla mnie zlocik w 100% idealny klimat i kultura suuper, nie widzialem ani jednej zadymy (mimo ze nie było ani jednego ochroniarza ani Policji, no z dwa razy na dzien przejechali po lotnisku i tyle ich widziano) piekneee Czeszki ....... masakraaa i bez ograniczen zreszta Nomos i ja widzialem co robily dwie laski w aucie na tylnim siedzeniu MASAKRAAAA bylo supeerr i tak jak Nomos napisal: " kto nie byl niech zaluje" bo nie bylem jeszcze na zadnym zlocie w Polsce zeby byl tak zorganizowany jak ten w czechach, BRAWA dla CZECHOW

a za rok jestem na 12000%

pozdro dla calej ekipy co byla z nami

P.s. Nomos wyslij mi adresy mail do ciebie i calej reszty bo sobie nie odpisalem

Cytat:
2004-06-29 00:25:56, Guzol pisze:
witam

Jak dla mnie zlocik w 100% idealny klimat i kultura suuper, nie widzialem ani jednej zadymy (mimo ze nie było ani jednego ochroniarza ani Policji, no z dwa razy na dzien przejechali po lotnisku i tyle ich widziano) piekneee Czeszki ....... masakraaa i bez ograniczen zreszta Nomos i ja widzialem co robily dwie laski w aucie na tylnim siedzeniu MASAKRAAAA bylo supeerr i tak jak Nomos napisal: " kto nie byl niech zaluje" bo nie bylem jeszcze na zadnym zlocie w Polsce zeby byl tak zorganizowany jak ten w czechach, BRAWA dla CZECHOW

a za rok jestem na 12000%

pozdro dla calej ekipy co byla z nami

P.s. Nomos wyslij mi adresy mail do ciebie i calej reszty bo sobie nie odpisalem

Tak jest pełna racja dla guzika a adresy do chlopakow z jaroslawia masz w schowku na bezpiecznikach : jak chcesz a reszta w pon jak sie spotkamy miejsce dla mnie oczywiscie prosze trzymac i oczywiscie jako pilot z przodu pozdro i do zobaczenia