Fenek prośba

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pisze w imieniu fenka. Macie zaproszenie do KOŚCIOŁA na jego ślub który odbedzie sie 10 lipca o godzinie 14 w Jarocinie. prosił zeby zrobic różne rzeczy koło kościoła np. palenie gumy. różne popisówki. ile osób by sie tam zjawiło pod kosciołem

a kto to jest fenek??

klubowicz co jezdzi vw scirocco. pytaj sie czuczu albo pigna to ci powiedza dokładniej

ja wpadne napeno heh

No wiec jak to jest nasz klubowy kolega to wypadaloby jakos pogratulowac mu wejscia w nowy etap zycia Pewnie milo by bylo gdybysmy mu sprawili taka niespodziewanke w postaci dosc licznego konwoju

Noto jak by sie zebral jakis squad...
To jestem chentny.

Mam nadzieje ze do tego czasu zostanie mi troche bieznika, a oponki nowe juz czekaja takze cos mozna podzialac. Bedzie musial uwazac zeby wodki na bramy nie zabraklo .

P.S. Gdzie jest Jarocin? .

Cytat:
P.S. Gdzie jest Jarocin? .

Za tym kur@#$kiem w Las Vegas

Wsumie to moge sie przejechac tylko zalezy o ktorej to bedzie...

Jestem chetny gdzie sie spotkamy i o ktorej?

od las vegas jedzie sie jeszcze 200m i jest skręt w prawo i jediemy tedy i dojezdzamy do krzyżówki i skętamy w lewo a pozniej jest znowu krzyżówka i skęcamy w prawo i jedziemy jeszcze ok 150m i jest kościół. W kościele zaczyna sie o 14. czyli przed 14 trzeba juz byc

Nooo , czyli prosto dojechac . Wiecej krzyzowek niz w Stalowej . A nie lepiej zrobic show po slubie? I jakie wdzianka obowiazuje, zeby sie dostosowac odpowiednio .

wydaje mi sie ze takie jak na codzien bo mamy tylko zaproszenie do koscioła.

No to luzik , ale czy on sobie zdaje sprawe z ilosci bram jakie beda robione?? . Tak latwo nie popuscimy .

chyba sobie zdaje. zreszta bedzie on na zebraniu 4 lipca to sie znim ugada jeszcze

na spodkaniu sie wszstko omówi tylko żeby wmiare dużo klubowiczów było

hehe ale wymyslij masakra spoko ja jak tylko bede mial jak i kaske na palifko to sie zjawiam na bank !!

HEHEHE palenie gumy przed kosciolem na slubie
DOBRE DOBRE szkoda ze mnie nie biedzie.

Dla FENKA wszystkiego naj na nowej drodze zycia a KTSW niech zrobi piekny popis jarania gumy, wycia tlumiczkow i jakiegos drifcika (szkoda ze nie bedzie ryby)

Acha no i nie spijcie sie wodka bramowa i ponizej 2 flaszek na samochod to nie schodzcie HEHEHE

Oczywiscie wszystkiego najlepszego dla Fenka i jego wybranki na nowej sciezce zycia.

Cytat:
...i jakiegos drifcika ...

No niestety mnie nie bedzie,ale przeciez zawsze sie jeszcze znajdzie z RWD , np kolega z czarnej betyi

wiec kto się wybiera na ten ślub to fenaka ile osób jedzie i o której wyjżdżamy i skąd ??????????? musze wiedziec na 100% !!!!!!!!!pozdro