| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-06-28 22:17:52 korzystając że jast taki temat wszyscy o wszystkim zadam pytanie dotyczące rybakom czy są zapaleńcy ryb, jeśli tak to proszę o pochwalenie się swymi zdobyczami i na jakich przynętach najleprze brania wam sie zdażają oraz fotki jeśli posiadacie takie. Jeśli niema rybaków to prosze o zamknięcie tego wątku po trzech dniach dzięki za wypowiedzi
panoni |
sebolgdynia SYMPATYCZNY GOŚĆ Kia Cee`d / Suzuki S ... Rumia | 2004-06-28 22:24:47 Ja lubię kija pomoczyć ale ostatnio bardzo rzadko mam na to czas i chęci, w zeszłym roku zaledwie dwa razy w tym jeszcze ani razu ale sezon sie zaczyna choć w tym roku urlop planuje w górach to myślę że jakiś weekend w Chmielnie koło Kartuz na lipiec się wyskoczy. 2 tygodnie temu byłem tam (na maślance) to typ w jeden dzień 5 średnich szczupaczków wyciągnął. |
olo24 łada 2107 Białystok | 2004-06-30 20:35:37 Vodzu moze gdzies razem sie wybierzemy ? ja tez poławiam i znam bardzo duzo miejsc , a z czasem to jak u wszystkich najchetniej wyjazd w nocy i powrót około południa ?
nie obce sa mi Narew , Biebrza , Siemianówka , Kanał Augustowski , Czarna Białostocka i inne dziwne miejsca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-07-04 22:33:42 Dziś bylem nad wodą ale jedyne branie jakie miałem to brała mnie biała gorączka że nic ,więc podjechałem w inne miejsce a tu mi podchodzi gość i woła na mnie zezwolenie na łowienia pokazuje mu karte z legitymacją PZW a on mówi że mam zwinąć wędki i iść bo to jest zbiornik sekcyjny "ceielnia" łowienie bez zezwolenia zabronione . Jak na mój gust to ten co to napisał na tablicy powinien mocniej sie stuknąć w łeb powinna być tam jeszcze informacja chyba gdzie ta sekcja sie znajduje i z kim sie mależy skontaktować chyba?! . Najbardziej mnie rozwalił gość mówiąc że to wszystko jest MOSiR-u ale tam nic nie załatwie tylko tu nad wodą z nim lub innym gościem (nie jest to próba wyłódzenia ?) to jest tak jak bym u listonosza chciał załatwić sprawe wysłania paczki wartościowej gdzie do tego jest potrzebna n.p. waga formularze i pieczątka panoni |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-07-05 09:56:35 Ja samemu nie łowię, gdyż żal mi trochę tych cierpiących ryb, a i wiwisekcja biednego robaczka na haczyku nie jest spełnieniem moich marzeń... ale na ciasto i z wypuszczeniem ryby na wolność, to... może kiedys...
Szczególnie jak posłuchałem Kolibra, który parał się wędkarstwem zawodniczo i z wielką pasją opowiada o w/w, to nawet nabrałem chęci, żeby spróbować (na ciasto). |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-07-05 21:50:48 Mariusznia ja osbiście łowie dla samego łowienia ,nie biore ryb do domu tylko jak złowie jakąś większą sztukę to zrobie sobie fotkę i wypuszczę jak narazie nie miałem szczęscia ale moze ?
panoni |