Problem z maluchem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiec taki mam problem
w sobote naprawiałem z ojcem w moim maluszku swiatał bo był troche przysniedziały włacznik i nie zakazdym razem działy
naprawilismy to i jedziemy sie przejechac wracamy i patrzmy nie dział wskaznik paliwa a było zalane z 12 baku i grzebiemy i grzebiemy i nic a na koncu jeszcze przestał działac kontrolka od hamulca recznego znaczy sie ze jest zaciagniety ;/
prosze moze ktos sie spodkał z takim przypadkiem i prosze o pomoc bo tak głupio jezdzic i nie wiedziec ile ma sie jeszcze paliwa

p.s. nie wiem jeszcze czy kontrolka rezerwy dział bo jeszzce jest troche paliwa

Wg mnie to wina lezy w kostce ktora jest dolanczana do konsoli zegarow (licznika) Albo moze bezpiecznik jakis ? Czek dis ałt

bezpieczniki wszystkie sprawdzone, kostki tez te w bagazniku a pod deska tez sprawdzane
wszystko inne dziala

a sprawdzales wewnatrz kostek ? sprawdzales czy jest napiecie jakies ? Moze Ci jakies styki upalilo, proponuje jescze raz przejzec i psiknac jakims srodkiem do stykow np. "Izol" ale przedewszystkim posprawdzaj napiecia.

Sprawidzic trzeba a jak nie poskutkuje to zostaje liczenie kilometrow. Kiedys tak mialem w malcu.

Kurde chlopie jak masz problem z maluchem to do lekarza wal a nie na forum rady szukasz

Cytat:
Kurde chlopie jak masz problem z maluchem to do lekarza wal a nie na forum rady szukasz

ryba ale smieszne hahaha

Jak na moj gust to powinno ci pomoc to co napisali chlopcy przede mna. Ale mialem kiedys tak ze jeden z przewodow dochodzacych do bezpiecznikow byl obluzowany i tez mialem ufo na konsoli
I w;asnie przy tym bym raczej pozostal, zebys posprawdzal dokladnie bezpieczniki, kabelki pod nimi czy sa dobrze wpiete i nie przesniedziale, ewentualnie konsole i kostke ktora do niej dochodzi.

oki dizeki jeszcze raz posprawdzam
dziekuje za pomoc