Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Szajbus Opel Astra 2.0 v8 , ... Rzeszow | 2002-11-24 14:50:32 Co z tym fantem zrobic? skad ta woda tam sie bierze i jak temu przeciwdzialac W lecie jest w miare OK ale gdy przychodzi jesien i zima koszmar. Jak tego sie pozbyc ? |
Prowo Forumowicz Kura Indian ze wsi (OPO) | 2002-11-25 10:06:31 Sprawdź uszczelki podszybia. Zobacz też poziom płynu chłodzącego - możliwy jest wyciek z nagrzewnicy. |
Szajbus Opel Astra 2.0 v8 , ... Rzeszow | 2002-11-25 22:55:03 Jesli chodzi o ubytki plynu chladzacego jest to wykluczone na pewno on mi nie ubywa. Sprawdzalem uszczelki i tez jest OK
Jesli chodzi o te kanaliki to odprowadzenie ale z czego ??? z szyberdachu ? bo w splupkach na pewno ida kanaliki od niego Jutro zobacze co tam jeszcze jest i czy sa drozne A co do tylu samochodu to tez mialem wilgo za fotelem kierowcy ale tylko dla tego ze wybilem takie gumowe okragle uszczelki prawie wpadla to srodka ale kiedy ja zalozylem na swoje miejsce wszytsko jest OK Zagladne tez jutro pod wykladzine rozkrece wysusze moze cos uszczelnie ![]() Parowaly mi rowniez szyby i okazala sie ze filtr przeciwpylkowy wygladal KOSZMARNIE- BYL CZARNY zabrudzony na mxa !!!!!wymienilem na nowy bialy i zobacze jaki bedzie efekt czy szyby juz nie beda tak bardzo parowaly |
Szajbus Opel Astra 2.0 v8 , ... Rzeszow | 2002-11-26 18:15:03 HI
Dzis zagladnalem na podwozie mojego autka i... okazalo sie juz skad sie bierze woda Gumowe korki ktore znajduja sie w podwoziu Przyczyna byl korek ktoy znajduje sie pod pedalami a przed fotelem kierowcy wyciagnalem go 2 palcami bez wysilku i wygladal koszmarnie! Nie mial juz kolnierza wewnetrznego na ktorym powinien sie trzymac ! wymienilem gona nowy a srodek wszytskie dywaniki wklad tlumiacy (gabka) nadaje sie do natychmiastowego "wykrecenia" i suszenia Pojezdze i zobacze czy to byl powod ale na 99/9 % winnym byl korek ! ![]() |