| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Maciey BMW 730i Słupsk | 2004-06-30 00:13:21 mial ktos taki problem? u mnie woda leci po wiazce na styki - stad te problemy o ktorych kiedys Wam pisalem - pisalem wtedy "ludzie co sie dzieje wszystko wymienione sprawdzone itp a omesia pada"
heh mial ktos podobnie?? bo teraz wiem ze w wiazce leci woda, ale nie wiem dlaczego grzebal ktos w tych okolicach?? |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2004-06-30 08:54:46 Odepchać kanały odpływowe z pod szybia.
Ten typ tak ma. Do sierpinia 1989 roku. |
Maciey BMW 730i Słupsk | 2004-06-30 10:59:45 Piotrze czy moglbys powiedziec dokladniej jak to zrobic i jak sie do nich dostac?
i wielkie dzieki za konkretna odpowiedz! |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2004-06-30 11:55:49 - kupić piwo,
- otworzyć maskę: - spojrzeć w prawy górny róg i lewy górny róg, - otworzyć piwo, - nalożyc rękwiczki, - podejść pod wspomniane rogi, - wygarnać syf (liście i inne duperele) - wziąc łyk piwa, - wziąć drut lub pręt stalowy fi 4, - znaleźć otwór odpływowy, - przepchać, - wypić piwo, - zamknąć maskę - pojść do sklepu budowlanego - kupić siatkę - pod drodze kupic piwo, - wrócić, - otworzyć maskę, - wypić całe piwo, - przyciąc siatkę, - włożyć siatkę, - zamknąć maskę i udać sie po kolejne piwo bo przecież dziś jest mecz! Maciej nie nerwuj się to się Ciebie nie tyczy, Ty wyciągniesz sobie z tego opisu to co potrzebujesz. To tak na marginesie A ja nie mogłem się powstrzymać. |
Maciey BMW 730i Słupsk | 2004-06-30 23:57:23
ja bym dodal jeszcze ze 2 piwka |