Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla McQueen"a

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a

no więc życzenia właściwe: Życze wszystkiego najlepszego,wagonu prezerwatyw i dużo dupeczek oraz zrobienia remontu auta(i jakiegoś fajnego silnika w środku coś np.Ritmo 105 TC)

Najlepszego)))

Najlepszego ,co by Ci jezdnia gładką była;]

duzo panienek, dobrych imprez i sprawnej furki
przyjedz nad Soline to wypijemy Twoje zdrowie

Naj naj naj ziomal Jakiegos konkret silniczka i duzo chromu

wszystkiego najlepszego

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

McQ narazie nie ma neta takze poki co nie podziekuje - moze cos kolo poniedzialku ale :
Wszystkeigo najlepszego ksiaze - duzej pały oby wszystkei laski go lizac chcialy i w kolecje do Ciebie sie ustawialy zycze cala rodzina Staskow ajjjjjjjj - jutro sluchajcie McQ Party niestety nie mamy cyfroffki ;(

wy łodzianie to macie fantazje

serdeczne zyczonka dla ksiezniczkiP

Wszystkiego Najlepszego dla naszego księcia :p

McQueen kurde nie bądź felek kup se kurde pantfelek--> Zenek pije za Twoje zdrowie (razem ze Swoją ukochaną dziewczyną-->Karloiną)>

Wszystkiego naj !

także do życzeń się dokładam, i wyrazy szczęścia, radości, i przyjemnści ( z auta ) składam

Moze bede troche banalny a dolączam sie do zyczen:spelnienia marzen

dzienks panowie, netu dalej nie mam, wlasnie place czesne za szkołe tak wiec sie na kompa wbiłem. w kazdym razie u mnie beznadzieja, netu nie ma....
pozdro...

STO LAT STO LAT.... a resztę na wolności....
A TAK POWAŻNIE TO WSZYSTKIEGO NAJ...
NAJSZYBSZEGO WOZU, NAJLEPSZEJ PREZENCJI, NAJWIĘKSZEGO RWANIA LASEK, NAJWIĘKSZEGO KACA NAZAJUTRZ...
ALE NAJ...pierw się zastanów zanim zrobisz!!!
Kufel w łapę, w górę łeb - nie podskoczy żaden kiep!!!

Wsio naj ksieciunio Zdrowka szczescia pomyslnosci na imprezce duzo gosci! Nie łam sie! Bedzie dobrze Trzymam kciuki

Ale o so chozi??
Happy Easter!!