| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kuba_Ch Lexus LS 400 :-) Żyrardów | 2004-07-02 22:34:27 Cześć,
w sumie jestem tu nowy, więc najpierw się przywitam: Dzień dobry! A teraz pytanko: Czy ktoś z szanownych forumowiczów zna jakiś warsztat w Warszawie i okolicach, który potrafi serwisować wtryskową (nie II gen. tylko chyba IV) instalację Landi (nie Landi Renzo - takich warsztatów znam kilka). Ja osobiście znam tylko POLGAZ (Księcia Bolesława - tam montowałem), ale szukam alternatywy. Chodzi głównie o to, by ktoś miał interfejs do tej instalacji - oprogramowanie jest takie samo jak w Landi, tylko różni się końcówkami kabelków Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Kuba Ch. |
Kuba_Ch Lexus LS 400 :-) Żyrardów | 2004-07-03 16:10:27 no właśnie problem z tym, że nie do końca to samo - różni się takipi 'duperelami' jak końcówki interfejsu do diagnostyki. Byłem już w kilku warsztatach serwisujących Landi Rezno - panowie popatrzyli, powiedzieli, że to taka jak oni montują i zaraz się podłączą i sprawdzą. O jak wyciągnęli te swoje kabelki i próbowali się podłączyć, to się okazało, że się nie da - trzeba kupić dodatkowe kabelki. Każdy mówi, że wkrótce kupi, ale żaden jeszcze nie kupił, a mówią tak od roku KCh. |
thaniel LPG User Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2004-07-15 01:23:18 |
Kuba_Ch Lexus LS 400 :-) Żyrardów | 2004-07-15 22:36:40 thaniel, dzieki Szkoda tylko, ze po wlosku :-/ Kuba Ch. [ wiadomość edytowana przez: Kuba_Ch dnia 2004-07-15 22:42:54 ] |
thaniel LPG User Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2004-07-16 00:02:55 Moze w koncu przetlumacza |