MotoNews.pl

Sandacz Killer

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dziś w nocy gdy spaliście ja łowiłem ryby. Jak to bywa z takimi połowami, czeka się calą noc by wykorzystać swoje 5 minut pod znanym miejscem (wisła kilka km w bok od kiezmarku).

Oto one dwa nocne rozbojniki
Zbóje

Widok od góry do dołu.
jeden 67 cm i 3.03 drugi 64 i 2,25

No i na końcu wspomniany "sandacz killer". Miałem takie 4 przynęty nigdy nic na nie nie złowiłem. No ale zawsze jest ten pierwszy raz., hehe.Po rannym połowie zostały tylko 2 ...
Sandacz killer

I jak wieść niesie, pewna para z środkowej polski sie nimi zajmie, hehe.

Brawo. Ja w poniedziałek znowu jade do Steblewa koło Kiezmarku. Może wpadniesz i pokażesz koledze jak to sie robi

Czemu one mają wyrzeszcz oczy? To z wrażenia? A może zachłysnęły się naszym czystym polskim powietrzem?

biedne rybki

Jak już to wytrzeszcz a nie coś tam. Pietrek jak dobrze widzę to są okonie czy co?

Pozdrawiam

Coś jakby sandacze chyba wnioskując z tytułu posta. Z tego gatunku to tylko okonie łowiłem (mordęga przy skrobaniu większych okazów )

[ wiadomość edytowana przez: Kuba dnia 2004-07-03 23:19:53 ]

Wytrzeszcz mają bo dostały w łeb (hm, jestem humanitarny raz a dobrze).
Jestem fair w stosunku do nich. Ja mam żyłkę o wytrzymałości 2,5 kg, ryby miały szanse bo podbierałem je ręką, ale nie uważały.
Sandacze.
W poniedziałek, praca ....
Ten duży był smaczny to mniejszy mrozi się....

[ wiadomość edytowana przez: PiotrS dnia 2004-07-04 00:25:15 ]

[ wiadomość edytowana przez: PiotrS dnia 2004-07-04 10:10:26 ]

Nom, rybka była super

+ 40 koniuff dla Piotra za niezwykłe zdolności kucharskie

Wytrzeszczu jedna dostała, bo ją na sartykule o LPR położyłeś. Jak tak można? To nie humanitarne.

null

Tak sie robi zdjecia z rybami ))

Zdjecie nie moje ale fajne, a sandacze super.

No to już wiem co będę dzisiaj jadł. Dobra rybka nie jest zła

Wytrzeszcz oczu bo długość po wędkarsku zwiękrzana ( udeptywaniem )

Wielkość ryby wzrasta w miarę spożywania...
wyrobów wysokooktanowych

O ja ! Co to za hardcor??????

No cóż ...Opowieści wędkarskie

Piotrze! Pogratulować! Mam nadzieję, że nie zapomnę zabrać kijów z mazur i pokarzesz swoje sekretne miejsca....

W zyciu nie pokażę, ja je tam dopieszczam.
Ale sandacz jest tam gdzie wisła o skarpę bije, równym nurtem, gdzie kamieni w wodzie pełno, kijów mnóstwo, trzeba głęboko i ciężko łówić, plecionkę mieć i czekać, aż zechce im się żreć.

Cytat:
2004-07-06 09:29:30, PiotrS pisze:
W zyciu nie pokażę, ja je tam dopieszczam.
Ale sandacz jest tam gdzie wisła o skarpę bije, równym nurtem, gdzie kamieni w wodzie pełno, kijów mnóstwo, trzeba głęboko i ciężko łówić, plecionkę mieć i czekać, aż zechce im się żreć.

No tak..... Można się było tego spodziewać
Jak w temacie:
Spotyka się dwóch wędkarzy na łowisku. Jeden z nich pyta się drugiego (widząc okazy w siatce):
-Na co Pan łowi?
A ten drugi na to:
-Na kolację!!

lub
- Jak tam, biorą?
- Taaaaa.... Wczoraj rower, dzisiaj sweter...