MotoNews.pl
8 [126]to coś co stoi u mnie w garażu (54937/0)

[126]to coś co stoi u mnie w garażu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
coś takiego ma w garażu co o tym sadzicie ???

Widze ze kolejna rajdówka powstaje w zaciszu chłodnego garażu Wg mnie bardoz fajny RACER.
PS co to za wałek?

Cytat:
2004-07-04 10:58:54, Abdull pisze:
Widze ze kolejna rajdówka powstaje w zaciszu chłodnego garażu Wg mnie bardoz fajny RACER.
PS co to za wałek?

irek 4

Powiem krotko Porzadny kaszel, mniejwiecej tak wg. mnie powinien wygladac malacz.
Pozdrowka Lukasz

WYCZES!!!!!!Kolorek jest wyj****ny!gratuluje i pozdrawiam

super sprzęcik ma stajla tylko ja ciemny jestem ciekawi mnie do czego ta dziura w klapie ?

Ładny ale szkoda że dałes siatke a nie skołowałes u kogos wycitych laserowo otworów - koszt to 50 zł a lepiej by wyglądało.

Rozumiem ze zapinki musza być podbnie jak ten znaczek z przodu ???
A tak to very nice.On siedzi z tyłu niżej niz z przodu ????

ja sledze poczynania łukaasza od poczatku...

i musze kolejny raz napisac ze jest sliczny tak mi mowi moje ja

Cytat:
2004-07-04 10:49:42, lukaszc pisze:
(...) co o tym sadzicie ???

Wygląda mi to na malucha robionego na rajdoofkę, ale głowy nie dam

Bardzo very fajny pomysł na tylne lampy - mam taką samą koncepcję .
BTW - dużo było roboty z ich przerobieniem?? Bo seryjnie to chyba jedna całość, nie?

więc po koleji
dziura w klapie po to żeby polepszyć chłodzenie

klapa zrobione jest warunkami domowymi , auto budowane jest strikte pod kjsy więc nie za bardzo przejmowałem sie tym otworem oraz siatką w nim znajdująca sie , docelowo chciałbym na zime klape z bambino , laserowe wycinanie , pierwsze słysze w kraku nie ma czegoś takieo chyba , co do spinek to musza byc bo nie dałoby sie w żaden inny sposób zamknąć klapy ani maski , znaczek tak dla zjebu

lampy są oryginalne

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2004-07-04 11:32:01 ]

tez nie powiem nic nowego. widzialem kilka etapow jak powstawal. tylko moim zdaniem na zywo jest ladniejszy;)....

ps:"auto budowane jest strikte pod kjsy więc nie za bardzo przejmowałem sie tym otworem " - to jednak bedziesz nim startowal?:)

zapinki to dobra rzecz

u mnie w kancie np. sama sie otwiera maska mimo iz jest dobrze zamek wyregulowany, ale jak sie zapierdziela po nie rownych drogach czasami zamek pusci i na na skutek malo oplywowego ustawienia przedniej szyby oplywajace powietrze zasysa klape do gory tak gdzies na 150mm

dobrze ze klapa w kancie sie otwiera w ten sposob,
widzialem poldka ktory mial rozawalona przednia szybe i pogiete podszybie i krawedz dachu, chyba maska sie otworzyla podczas jazdy

No i musze powiedzieć że łukasz odwalił kawał dobrej roboty przy tym Kaszlu.Jednak MUsze go na żywo zobaczyć bo nigdy zdjecia nieoddają 100% efektu.

Wow fajny malec,ladnie zrobiony brz wiochy.

Bardzo fajny. Tak trzymaj. Pozdrawiam

To ja również nic nowego nie powiem Ale fakt na żywo jest dużo ładniejszy! jeszcze jak się widzi go w tylnim lusterku to aż strach człowieka obrasta Super autko!

Moj ma identyczna glebe, z przodu tez stoi wyzej niz z tyłu nie wiele ale jednak, nie ma sensu klepac bardziej bo i tak sie sam po jakims czasie uklepie

no lukaszu auto pierwsza klasa.jedno mnie tylko koli w oczy:do takiego zywego koloru az sie prosza snieznobiale felgi,poza tym nie pasuje kolor tej siateczki.przejedz ja czarnym sprayem,bedzie lepiej...

nie sluchaj poochatego zostaw felgi szare.....ehe bo cie z boku nie odroznie z daleka od mounteza krotkowidz jestem..... ehe fajny , ladny lakier nie rozwal go za szybko na o esie

ja juz kiedys wiedzialem ze bedzie fajny
GRATULACJE