Czy nikt na serio nie chce KUPIC FAJNYCH PROGÓW DO ESPERO ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no paowie bardzo ladne progi, no moze ktos sie skusi ?- bo nie ukrywam ze wasz Admin ma problemy finansowe ale coz tak to jest jak sie przecenia swoje zdolnosci finansowe i bierze zbyt duzo zobowiazan ale coz takie zycie

Progi tak jak pisalem do esperaka z dyfuzorami dwu czesciowe, stan idealny i cena 250 zł ale moge zejsc nizej

Kto dziś nie ma problemów finansowych
A poza tym każdy z nas wkrótce sprzedaje swój bolid więc po co nam progi, trzeba by chyba pytać potencjalnych kupców espero.

Cytat:
2002-11-25 17:09:19, Maciej75 pisze:
Kto dziś nie ma problemów finansowych
A poza tym każdy z nas wkrótce sprzedaje swój bolid więc po co nam progi, trzeba by chyba pytać potencjalnych kupców espero.

Członkowie Rady polityki pieniężnej...

Racja , jednak nie popieram zbiorowej na nich nagonki wywołanej przez sflustrowanych brakiem skutków reform polityków "przewodniej siły narodu".

Masz jakies zdjecie tych progow?

niestety nie mam sa to progi podobne do progw ktore sa na stronie Jedrasika z ta roznica ze maja dodatkowa czesc i sa troche bardziej oplywowe, hmm i przy prednich kolach je sie dogina do samochodu a potem zaklada taki dyfuzor imitujacy wlot powietrza

odnosnie sprzedawania.....to ja zaczynam się zastanawiać....czy może za bardzo się nie śpiesze.... mam pewny prosty nie bity samochód....wmiare wygodny i całkiem szybki.......może pojeżdze nim jeszcze 3 lata...i potem zamiast używaną nubire czy leganze kupie sobie coś nowego - Lagune czy Vectre...??? dobrze myśle

Cytat:
2002-11-25 23:00:31, Tomek-Mydlowski pisze:
odnosnie sprzedawania.....to ja zaczynam się zastanawiać....czy może za bardzo się nie śpiesze.... mam pewny prosty nie bity samochód....wmiare wygodny i całkiem szybki.......może pojeżdze nim jeszcze 3 lata...i potem zamiast używaną nubire czy leganze kupie sobie coś nowego - Lagune czy Vectre...??? dobrze myśle

Taa, aha już widzę jak pomykasz nówka Vectrą za 70 tys zł... chyba że sie weźmiesz za handel bronią albo narkotykami...
Obudź się, jesteś goły jak święty turecki i taki pozostaniesz do końca swojego studiowania!!! Módł sie aby Ci na paliwko i naprawy starczało..no i na prezerwatywy...

no i sprowadził mnie na ziemie

Nooo właśnie , dlatego założyłwm gassss by zaoszczędzić na prezerwatywy

Cytat:
...nie bity samochód...

aha.... nigdy, przenigdy.... moj tez jest niebity

Cytat:
Obudź się, jesteś goły jak święty turecki i taki pozostaniesz do końca swojego studiowania!!! Módł sie aby Ci na paliwko i naprawy starczało..no i na prezerwatywy...

Buhahahah wiem cos o tym ... Tez juz sie obudzilem...

Cytat:
Nooo właśnie , dlatego założyłwm gassss by zaoszczędzić na prezerwatywy

Widac ze szczytny cel przyswiecal koledze Krzysiek jesli cale zaoszczedzone pieniadze wydajesz na prezerwatywy, to ja Ci zazdroszcze Ale to Cie nie meczy ??? tylko zart oczywioscie

[ wiadomość edytowana przez: Krawat dnia 2002-11-27 12:16:45 ]