Wybiera sie ktos na wyscigi rownolegle do maslowa ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jedzie ktos do maslowa kolo kielc 10 lipca ??? impreza ponoc zaczyna sie juz 9 i trwa do 11 wiec jadac 10 mozna zostac na noc ...podobno fajna impreza

A posiada ktoś jakieś www tej imprezy z planem co tam ma być.
Myśle nad wyjazdem do Masłowa

o tym maslownie pisze w jednym z czasopism tuningowych i podany jest adres www.kkt.kielce.pl ale na tej stronce zabardzo niema informacji ....mozna wejsc ewentualnie na forum i sprawdzic czy cos o tym niema

Ale z tego co wycztałem na ich forum, to nie są wyścigi równoległe, tylko klub Corsy wynajmuje sobie tor na miedzianej górze i będą śmigać. Niewiem dlaczego ale myślałem że to impreza SSS

O ile pamietam ta impreza jest zaliczana to jednych z najgorszych Samo to,że kolesie ścigają sie pod góre, i juz mogą pozapominać o wykreceniu lepszych czasow.Ogladalem kiedys relacje filmową.Straszna kupa

patrzylem na tej strnce kkt te wyscigi to nie jest ze club corsy wynajmuje sobie tor one sa zaliczane do mistrzostw pl sa nawet jakies badziewne filmiki z finalow .... a co do tego co napisal ryba to faktycznie nie zapowiada sie najlepiej napisalem temat na ich forum zeby dali jakies inf o tej imprezie to jakas palant odpisal mi ze powinienem poprosic a nie mowic dajcie zastanawim sie czy nie odpuscic sobie tego wyjazdu

Cytat:
2004-07-06 16:14:49, Kosmos pisze:
patrzylem na tej strnce kkt te wyscigi to nie jest ze club corsy wynajmuje sobie tor one sa zaliczane do mistrzostw pl sa nawet jakies badziewne filmiki z finalow .... a co do tego co napisal ryba to faktycznie nie zapowiada sie najlepiej napisalem temat na ich forum zeby dali jakies inf o tej imprezie to jakas palant odpisal mi ze powinienem poprosic a nie mowic dajcie zastanawim sie czy nie odpuscic sobie tego wyjazdu

mysle ze takie zloty to sa jakies perdzidełka na ktore szkoda kasy i czasu