MotoNews.pl

Gazeta "Spoiler"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiecie moze co sie z nią dzieje? Padła? Kupiłem sobie numer kwietniowo-majowy (od tego czasu mial to byc dwumiesiecznik) a czerwiec-lipiec nigdzie nie moge znalezc Szkoda, bo ciekawe rzeczy tam pisali...

Pierwszy raz słyszę...

znaczy o tej gazecie czy ze padla?

o tej gazecie

Jest napewno w sprzedaży bo nawet "Integra" (czarny CTR z poznania, 2 miejsce w klasie Turbo) ma tam coś opisane.

Cytat:
2004-07-06 15:43:13, maciejusz pisze:
Wiecie moze co sie z nią dzieje? Padła? Kupiłem sobie numer kwietniowo-majowy (od tego czasu mial to byc dwumiesiecznik) a czerwiec-lipiec nigdzie nie moge znalezc Szkoda, bo ciekawe rzeczy tam pisali...

ja rozmawiałem w lutym z redaktorką spoilera i mowiła, że na czas wakacji będą co 2 miechy puszczać... kwiecień maj... a potem dopiero na początku sierpnia albo pod koniec lipca sie ukaze

jest wakacyjny

kupilem i poczytalem .. naprawde gazetka bardzo fajna duzo opisow furek dosc szczegolowych .. hehe fajny civic BOBO -> tubobobo ) supra i torche informacji praktycznych o silnilkach .. super !!!!

No właśnie głównie na ten cykl o silnikach poluję, bo bardzo fajnie to jest napisane Zaraz pędze do sklepu