Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Proiss nasty b!tch Olsztyn | 2004-07-07 00:59:45 teraz wygląda całkiem nieźle , a co do maluchów eksportowych to widziałem w jednym skale na liczniku podawaną w mph , eksportowe miały ładniejszą tapicerke na dysku mam jakies malutkie fotki jak chcesz moge podesłac .
ot: długo czekałeś na lampy z tego sklepu lampshop czy jakoś tak co dawałem linka bo zamówiłem przed tobą i już miesiąc a nic do mnie niedochodzi ![]() |
kabul F&F Sympatyk Corolla E11 Club Tropicana | 2004-07-07 01:03:47 moj poprzedni maluch ponoc byl eksportowy(byl to '85)...ja tam w to zabardzo nie wierze...fak faktem mial jakies dziwne gadzety:licznik z kontrolka ssania oryginalna w miejscu gdzie jest normalnie kropka,korbki do szyb byly takie smieszne bo strasznie szerokie ale byl oryginalne bo mialy date "85",pojemnik na plyn do spryskiwaczy byl plastikowy czarny i mial taki ksztlat ze pasowal idealnie miedzy plastik od lampy i zboirnik do plynu hamulcowego,no i wypas:wiatrak,uchylane szyby,i jakies inne pierdoly ![]() |
![]() NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2004-07-07 01:04:08 mph??
to tak jak u mnie ![]() ale jakos to dziwnie pokazuje jakby mph bylo na km/h skalowane na 3 zamykam budzik ![]() teoretycznie 80 mph ![]() |
el_comendanto (M) F&F Sympatyk ![]() トヨタカムリ | 2004-07-07 01:06:42 Aha zapomnialem dodac,ze chodzi mi bardziej o lata '70 i poczatek '80!!! |
![]() tomx1 matiz,atos, lanos 2.0 Pszczyna | 2004-07-07 07:47:57 Z tego co wiem to niektore eksportowe (te z kierownicą po prawej) miały ocynkowane sporo elementow.... |
![]() Jesion128 F&F Sympatyk Łódka Bols Szuflandia | 2004-07-07 11:23:53 A ja pamiętam, oglądałem kiedyś takiego malca ( to chyba była właśnie wersja exportowa) który miał taki ładny oryginalny brązowy kolor, lekko przyciemniane wszystkie szyby no i przedewszystkim otwierany, duzy brezentowy dach. Ale był fajny. Wie ktoś co to mogła być za wersja????? |
![]() florek127 F&F Sympatyk Fiat 127 Top w trakc ... Krotoszyn | 2004-07-07 11:30:20 ja też coś dodam mojego taty znajomy miał maluszka wersje export.......kolor zółty dach brezentowy otwierany, chrom zderzaki i na co akurat zwróciłem najwiekszą uwage takie plastiki które przymocowane były z przodu na zderzaku(chromowanym ), plastiki wyglądały podobnie jak te z fl ale tylnie już za dzrwaimi lecz to nie było to samo moze gdzieś znajde fotke to wkleje ![]() POzdrawiam - Piotrek |
![]() Kuner Raszyn / Wawa | 2004-07-07 12:26:24 Pamiętam jak taki troche młodszy byłem to do mojego wujka przyjechał gościu malcem.. był brązowego koloru, miał brazowe szybki, miał licznik w milach i... ....miał kierownice po prawej stronie.. ![]() ![]() |
![]() kosa131 (S) Furious Moderator 3x Fiat 131 (kombi, ... Szczecin | 2004-07-07 13:09:02 kilka razy na zlomie widzialem maluchy z chromowanymi zderzaczkami i normalna podsufitka a nie szmata przyklejona na dach od wewnatrz. podsufitka byla biala, perforowana i obejmowala takze slupki przednie i tylne. Wygladalo to slicznie. |
![]() Jesion128 F&F Sympatyk Łódka Bols Szuflandia | 2004-07-07 14:33:22 Kosa takie podsufitki były robione w Polase przez "prywaciazy" także nie koniecznie musiala to byc jakas specialna wersja.
Nie chcial byś, goliłem się nim w zeszłym tygodniu ![]() ![]() ![]() Blachy z malca są za słabe na żyletki ![]() |
![]() Proiss nasty b!tch Olsztyn | 2004-07-07 15:00:31 niewiem czy ci coś to pomoże ale tu jest katalog o klasyku KLIK |
![]() kosa131 (S) Furious Moderator 3x Fiat 131 (kombi, ... Szczecin | 2004-07-07 18:05:08
wiesz, ja sie tam na pierdach nie znam ![]() |
![]() X-man X1/9 Katowice | 2004-07-07 20:50:49 Miałem takiego - wersja eksportowa. Nazywał się "Personal 4". W odróżnieniu od ówczesnego standardu posiadał:
1. Wzmocniony układ hamulcowy (to było w czasach gdy królowały jeszcze wersje z szerokim rozstawem śrub na koła) 2. Plastikowe zderzaki, z przodu były dodatkowe nakładki na końcach zachodzące na błotnik, oraz szerokie plastikowe listwy na drzwiach - na wzór zderzaków. 3. Tapicerka z materiału - jasno beżowa - wszystko łącznie z podłogą i deską. 4. Kontrolka ręcznego + poziom płynu hamulcowego. 5. Silnik 600 z kwadratową głowicą i włoskim osprzętem. 6. Podsufitka - podobna do tych robionych przez rzemiosło. 7. Gruba kierownica. 8. Kieszeń przed nogami pasażera (teraz to jest standard) Więcej nie pamiętam. Cena też była kosmiczna. ps. jeszcze jedno - uchylne tylne szyby - tylko zaczepy były w innym miejscu. [ wiadomość edytowana przez: X-man dnia 2004-07-08 20:09:27 ] |
_dOMAN F&F Sympatyk Polo 6n Bydgoszcz | 2004-07-07 21:44:31
Bardzo fajna stronka !!!! Godna UWAGI Co do maluszka to taki podobny do EXPORTOWEGO stoi kolomnie Kolor brazowy chyba cos kolo 76-79rok Chromy z nakladkami na koncach zderzakow (guma) Odbojniki na zderzakach (guma) Szeroka listwa na srodku na drzwiach (nie tak jak w FL na dole) Klin chromowany na szybach Duzy rozstaw srob (niestety ten nie ma chrom lusterek) ![]() Aha stoi kolo mnie tyz jeszcze jeden: kolor pomaranczowyy (ale chyba przemalowany) chyba cos kolo 80/85rok i co mi sie w nim podoba to wszysstkie szybki o odcieniu brazowym, bardzo fajnie to wyglada!! POZDRAWIAM |
![]() KrauzeR (S) Furious Moderator 126p Kraków | 2004-07-07 22:45:16 co do podsufitek to posiadam taka w stanie idealnym ![]() ojciec mi powiedzial ze to dziadek ją zamówił u fachowca ale wyglada na fabryke chociaz ja tam nie wiem... w kazdym razie jest wypas ostry w porownaniu to wykladziny ![]() ![]() niedługo klapa BAMBINO i kupa oryginalnych czesci z malucha z roku 1975 ![]() No i tak dlugo oczekiwane i słynne z tego co słyszałem ![]() ![]() Ale narazie czeka mnie kupa roboty z zawieszeniem i blacharką więc badzcie cierpliwi ![]() ![]() |