Spot torunski -> 10/07/2004

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

delegatura torunska f&f ma przyjemnosc zaprosic wszystkich furiatow i innych z zaprzyjaznionych klubow na spot torunski w najblizsza sobote (10 lipca)

w planach:

- trening oraz mocne upalanie na slynnym torunskim poligonie
- w opcji przejazd na drozki szutrowe za cmentarzem CCK w toruniu (siec szutrowych drog na duzym polu, idealne do ostrej jazdy na szutrze, duzo lukow i "skrzyzowan)
- grill oraz integracja na dzialce u Szymona-Max'a (ten ziomal od bialego klasyka)
- mnostwo atrakcji
- reszta wyjdzie w praniu...

SPOTYKAMY SIE O GODZINIE 14.00 NA STACJI BP KOLO TORUNSKIEGO STADIONU ZUZLOWEGO (dla ulatwienia dla ludzi jadacych z bydgoszczy, napewno wiedza gdzie to - toruniacy trafia bez problemow)

------------------------------

wpisywac sie kto bedzie

P.S. uprasza sie o podwieszenie tematu do soboty

yyyyyyyyy no przecierz nie można odmoowic... no nie?

I'm in!

Sign me in!

Zoltar miales wpasc potworem na spocik poznanski a najpierw na gril vieviorowypodpadles mnie niestety nie bedzie jade zobaczyc 11 jak sie chlopaki w wielkopolsce bawia

vievior, nie da rady, nie wiem czy na 100% bede mial auto na legalu, poza tym nie mam cashu na takie wypady w tej chwili, a ziomki chca bardzo zobaczyc auto w akcji. sorki ale nie tym razem..

wypijcie nasze zdrowie..

nie ma sprawy ale mam nadzieje ze obiecujesz poprawe i wpadniecie kiedys ekipa na grilka no pewnie ze wypijemywasze zdrowie i zeby twoj potworek dobrze sluzyl

Cytat:
2004-07-09 00:08:18, vievior pisze:
Zoltar miales wpasc potworem na spocik poznanski a najpierw na gril vieviorowypodpadles mnie niestety nie bedzie jade zobaczyc 11 jak sie chlopaki w wielkopolsce bawia

no brawo brawo!!!!!!!!!!!!!! zobaczymy sie w niedziele w poznaniu! pozdro!!!!!!! ( tak trzymac!!!!!!!!!!!!)

Cytat:
2004-07-09 00:17:26, vievior pisze:
nie ma sprawy ale mam nadzieje ze obiecujesz poprawe i wpadniecie kiedys ekipa na grilka no pewnie ze wypijemywasze zdrowie i zeby twoj potworek dobrze sluzyl

wpadne napewno na grilka wierz mi, chce tylko zalatwic to auto do konca bo teraz to zabawa w ciuciu babke z niebieskimi, jak juz bede na legalu jak najbardziej. pozdrawiam i niech czarny pikap szybko pomyka

trzymam cie za slowoa co do czarnego pickupa to nie jest do konca czarny jest przygotowany do malowania tych rys i nadkola czyli jest czarno podkladowyhehe jak pomaluje to fotki bedapamietam 2rotor i wysle ci jak bedzie gotowy

ja tylko chciałbym przypomnieć o dwóch tematach ,
Zoltar wrzuc tą reszte fotek panienek na kture wszyscy czekamy
no i drugi temat też o fotki prosimy

Szkoda ZoLt4R ze nie robicie tego spociku tydzien po Poznanskim bo bym wpadl.Pozdro

Cytat:
2004-07-09 00:17:26, vievior pisze:

Z przykrością stwierdzam, że określenie "ekipa" bardzo mi pasuje, więc i grill'a nie odmówie . Oczywiście to co znajde skrytykuje w Twoim autku tradycyjnie .
BTW - jakby co to mam opanowane rozpalanie grill'a w trudnych warunkach (sorry Kao za to czerwone malowanie - czarny wyglada lepiej ):

Dac dziecku bezyne i zapałki... to zaraz cos spali

Cytat:
2004-07-09 12:50:47, Vyzn-R pisze:
Dac dziecku bezyne i zapałki... to zaraz cos spali

Żeby jeszcze ktoś dał - sam musiałe ściagać wężyk z gaźnika i zlewać do butelki. Skubany odpalił, bo zapomniałem ze przecie w gaźniku pełno zupy (kombi nie ma gazu, ale kupiłem go z połową baku benz ).
Reszta fotek:
>> TAK BYŁO OSTATNIO << - Toruń, z F&F trzech nas było w sumie, ale nie mam fotek z pierwszej części.
BTW - jak sie podoba mój Kombiak?

I odbyło sie. Jak na spot zapowiedziany z jednodniowym wyprzedzeniem to całkiem nie zła wrekwencja .
Jutro napisze cos wiecej bo padam na ryj
jeden-jeden-power

Musze przyznac, że naprawde świetny spot! W miłym towarzystwie i pięknych sprzętach (6 maluchów) i oczywiście mieliśmy możliwość na własne oczy zobaczyć Lightinga! A nawet poczuć co on potrafi Troche pozamiataliśmy poligon (moj debiut) [coś pięknego ] Driftin rulez

Pozdrowienia dla wszytkich - dla świnek też

Byłem, widziałem i dupe woziłem mowa oczywiście o Lightingu Autko poprostu wymiata
Pewne niedociągnięcia oczywiście sa (przecież to prototyp) ale i tak jest zaje******
Pozdrawiam i czekam na następny taki zlocik/spocik
Sobot

Cytat:
2004-07-11 12:27:23, Sobot pisze:
(...) Autko poprostu wymiata (...)

Nie bym sie podlizywał, czy coś w tym stylu, ale to nie tylko zasługa auta!
Re5pekt Zoltar!
Ja bym tak JESZCZE nie potrafił... mam nadzieje, ze wszystko jeszcze przede mną!

[ wiadomość edytowana przez: Sajmon dnia 2004-07-11 13:50:41 ]

Yo!

No spocik był wyśmienity, towarzystwo 1sza klasa, atmosfera typowo KJSowa. Nie można było się nudzić. A co do Lightninga to fakt że furka śmiga ale jeszcze trzeba umieć ją opanować. Biorąc pod uwagę że Zoltar jechał nią na poligonie 1szy raz i tak wymiatał to RESPECT. Zreszta pewnie seryjnym kaszłortem by nam napsuł szyków że hej...Chłopaki dzięki że przybyliście!!!