Jak narazie pozegnanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szlag trafil moj dysk twardy w komputerze..nie mam kasy na nowy..wiec jak narazie przez dluzszy czas nie bedzie mnie wogole na forum..czasami tylko wpadne..jak bede u jakiegos kolegi...wiem ze i tak nikt nie bedzie tesknil heh..kiedys wroce...na gazie!!!

1. kup jakis dysk typu 5GB za 30zl
2. uzywaj przez czas 'nieposiadania' dysku Knoppixa (www.knoppix.de)

Ja juz tesknie

mozesz kupic jakis dysk maly na gieldzie tanio.

Probowalem reanimowac dysk na rozne sposoby..i jak narazie bezskutecznie..ogolnie dysk dziala..kreci sie..i pod trybem ms-dos widac cala zawartosc dysku..ale nie da sie go sformatowac..a tym bardziej zainstalowac ponownie systemu...musze poszukac na necie jakis programow leczacych dyski twarde..o ile to w moim przypadku mozliwe..wiec zostaje mi uzbierac sobie kase na nowy dysk...a to troche potrwa...poki co..szlag mnie wieczorami trafia bez kompa pozdroowka

Zycze szybkiego powrotu na Forum!!!Sam wiem,jak to jest bez netu!!!!
i jak zawsze kazdemu mowie:
po cholere pracujesz na PeCecie??
Ja korzystam z macintosha [jabluszko] i problemy piecow sa mi zpelnie nieznane....

Cytat:
2004-07-10 18:24:54, el_comendanto pisze:
i jak zawsze kazdemu mowie:
po cholere pracujesz na PeCecie??
Ja korzystam z macintosha [jabluszko] i problemy piecow sa mi zpelnie nieznane....

No własnie coś mi tak jabolem zaleciało

A co do PC to są tańsze, jest więcej oprogramowania i szerzej dostepne podzespoły. Nie każdego stać na "elytę"

Życzę szybkiego powrotu do netu.

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2004-07-10 18:58:31 ]

Cytat:
2004-07-09 18:10:10, frytol pisze:
1. kup jakis dysk typu 5GB za 30zl
2. uzywaj przez czas 'nieposiadania' dysku Knoppixa (www.knoppix.de)

Unas takie dyski chodzą po co najmniej 80zł zajechane... Co jest bardzo dziwne moim zdaniem. U nas sie nie oplaca kupować takich małej pojemności. Bo dużo większe są niewiele droższe.

A co do tematu: Szybko minie czas rozłąki zobaczysz

a ja polecam linuxa.. jest zajebisty moze tam pomogloby formatowanie na ext'a a potem dopiero na fat / nfts...

Hejka..jestem teraz u kuzyna..wiec skorzystalem z okazji zeby wpasc na forum..niestety zadnych nowosci z dyskiem nie ma i chyba nie bedzie..prawdopodobnie jest uszkodzony talerz..ale nie jestem pewien..rozkrecac go nie chce bo nie znam sie na tych klockach..chetnie bym go sprzedal na czesci..ale za jakas dobra cene..kurde i pomyslec ze 3,5 roku temu ten dysk kosztowal 650 zl !!!! paranoja!! dzisiaj za te pieniadze mialbym jakis 160 gb :| ..no nic jeszcze sproboje porzezbic z ta moja 20-stka..jak nie to do kosza..pozdroowka