Białe lampy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzie na necie moge zamówić białe lampy do poldasa?Znalazłem jadna stronke ale kosztuja 170zł. a słyszałem że można je dostać troche tanej.

proponuje nieco poczekać i przeszukać allegro za pare dni- teraz nie ma sprawdzałem
dobra cena to 100zł

tak, na allegro chodza okolo 100, byly uzywki za 90 a ostatnio nowe po 110 i 140, w krakowie gdzies w sklepie byly po 120...

ale kup sobie odrazu male prostokatne czerwone odblaski i przyklej pod lampami bo sie pytony moga czepiac, choc jak pies na kacu to zawsze sie moze przyczepic, ze masz biale odblaski w tylnych lampach i wziasc w lape lub zabrac dowod... hwdp
dlatego ja mam zwykle lampy z przyciemnionymi lekko kierunkami...

ktoś mi mówił że w jakimś sklepie tuningowym mają po 150 tylko nie moge znaleźć.A na www.maxtuning.pl rzucili cene 250 a jak często pojawiają się na allegro?

Cytat:
2004-07-10 16:25:41, hoobson pisze:
ktoś mi mówił że w jakimś sklepie tuningowym mają po 150 tylko nie moge znaleźć.A na www.maxtuning.pl rzucili cene 250 a jak często pojawiają się na allegro?

Dosc czesto. Ja bym wycial paski czerwone odblaskowe i przykleil w mijsce bialych odblaskow

A gdzie znajde do ATU?
bo jeszcze nie widzialem

Cytat:
2004-07-10 17:55:18, flowerman pisze:
A gdzie znajde do ATU?
bo jeszcze nie widzialem

Bo nie ma

i to jest wlasnie do du....szy

Witam.W Szczecinie jednemu do bialych lamp nawet z czerwonymi odblaskami ponizej sie czepili i teraz jezdzi z seryjnymi. Ja w moich bialych takich nie mialem i mi od razu zabrali dowod. Teraz jezdze z nimi, ale polakierowalem doly na czerwono, a kierunki i wsteczne sa biale i jest ok.

dlatego czasem niewarta skorka wyprawki...
ja tam przyciemnilem gore bez cofania i jest spox...
ale kazdy robi wg wlasnego uznania

a tamtemu koledze co mial czerwone odblaski mogli zabrac bo lampy nie maja homologacji - magicznego znaczka E20...

To, ze nie maja homologacji to wiem, ale ja u siebie zadnego czerwonego odblasku nie przyklejalem. Wlasnie przez to pewnego pieknego dnia mialem kontrole pal u siebie i pozegnalem sie z dowodzikiem na kilka dni. Bylo to spowodowane wlasnie brakiem ich homologacji. A za przyciemniony kierunek tez ci moga zabrac dowodzik.

ja sprzedalem swoje za.....20pln bo byly huja warte i takie mam o nich zdanie osobiscie nie polecam

no sam nie wiem... jak ja mam przyciemnione tak delikatnie, ze w niektorych poldkach z brudu sa o wiele bardziej czarne, widac kolor pomaranczowy a sa przyciemnione, jak wspominalem cofania sa biale jak mleko wiec nie ma problemu... mialem przeglad miecha temu i nic nie mowili...
nie zrobilem tak jak wiekszosc dresow na czarna smole ze nawet w nocy nie widac... moze zobaczysz...
a zreszta sam ocen: TU

Zawsze można prysnać 1-2 cieniutkie warstwy lakieru takiego jak na karoserii... całkiem ładny efekt...

No fakt nie sa zbyt mocno przyciemnione, ale jednak widac, ze sa przyciemnione. Moze na ulicy nie zwroca uwagi i sie nie czepia .

poki co prawie codziennie jedzie za mna jakis radiowoz i nic.. oby tak dalej...

A ja mam białe i się nie rozklejają jak Alanowi

tak szefie, ale mysle ze rozklejanie sie tych lamp jes tich najmniejsza dysfunkcja...

M-A-G-I-C-Z-N-E "E-2-0"

Cytat:
2004-07-11 22:10:25, k1cyprys pisze:
tak szefie, ale mysle ze rozklejanie sie tych lamp jes tich najmniejsza dysfunkcja...

M-A-G-I-C-Z-N-E "E-2-0"

A sa inne??

no wlasnie napisal "magiczne E20" - nie komplikujac sprawy - homologacja, a raczej jej brak