Przewody wysokiego napięcia (doradźcie?!?)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć mam do kupienia przewody WN. Tylko nie wiem jakie ???(jaka firma ) Mam kilka do wyboru I proszę Was polećcie któreś (albo jeśli stwierdzicie że się nie nadają polećcie swoje firmy)
są to ....

Przewody produkcji ZEM EŁk w cenie 48,43 za komplet.
są to przewody Packarda silikonowe.

Przewody Bosch 114zł

JANMOR 77zł komplet

Nie musze chyba mówić że szczególnie interesuje mnie ZEM

Acha czy jest jakaś różnica .. tzn... czy polecalibyście inne gdybym jeżdził na gazie ???

Cześć

Ja jeżdzę na JanMorach. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Do Bosha mimo wszystko nie mam zaufania Wycieraczki im nie za bardzo wychodzą, a przewody to trochę "istotniejsza" sprawa, wiec mi to nie podchodzi
A ten ZEM - nie wiem, nie używałem. Wiem tylko że z cena atrakcyjna i sporo osób sie w nie zaopatruje.

Pozdrawiam.
Paweł.

Z tego co wiem większość klubowiczy poleca właśnie JANMOR-y nie wiem jak się sprawują narazie jezdzę jeszcze na fabrycznych, ale jak będe zmieniał to właśnie na te dużej róznicy cenowej nie ma a na przewodach WN nie ma co oszczędzać.

Cytat:
2004-07-12 21:04:07, Kufel pisze:
Cześć

Ja jeżdzę na JanMorach. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

a ja sie na nich ostro zawiodłem, niby były ok ale dupa zbita...2 czy 3 miesiace temu zalozylem Janmory i niby wszystko oki do niedawna kiedy to zaczal strzelac gass i przewody znow trza dac nowe takze ja nie polecam bo u mnie sie nie sprawdzily

A tak właściwie to po ilu km trzeba wymienić przewody WN ? Mniej więcej..

Witam!
Nie wiem! Może ja źle trafiłem ale nigdy już nie kupię Janmorów. Mam je niecały rok i już nadają się do wymiany(przebicia) . Mi gazownicy polecali Topsparki z Norauto za ok 150zł z dwuletnią gwarancją. Jak do tej pory nie mieli żadnych skarg w przeciwieństwie do Janmorów. Ja będę jednak wymieniał na Boscha (3 lata gwarancji). Także ja stanowczo odradzam Janmory

Witam. Ja (tak jak i poprzedni właściciel) jeżdże cały czas na oryg. przewodach, a ostatnie kupilem w styczniu 2004 i nigdy nie było żadnych problemów ani strzałów-cena w Sz-nie 70 PLN w sklepie Daewoo Z tego co się orientuje to AnJay kupił ostatni jakieś przewody za 48 PLN,ale firmy nie pamietam.Pozdr