Załozyłem wydech od darca i co ??iZAJEBIŚCIE chodzi !!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak własnie zajebiście chodzi przekonał sie onim sam jego były własciciel czyli daniel (darco )jednym zdaniem zajebiscie !!!!!!!!!!!!!!.specjalnie podziekowania dal niego !!!!!!!!!!!!jestem zadowolony w 10000%!!!!!!!!!!!!!pozdro

dotego sma wygląd pasuje jak ulał eheh !!!!!!!!!!!1

To jakiej firmy jest ten tlumik ??

[ wiadomość edytowana przez: Rapcio dnia 2004-07-12 21:35:36 ]

nie pamietam nazwy ale ci póżniej napisze

pewnie K&M

Wazne ze sie blyszczy i ryczy.
Jajj jak by umnie go bylo tak slychac...

daniel kupisz nowy to pogrzebiemy jeszcze przy układzie wydechowym i tez tak będzie chodził

i jeszcze bardziej bedzie byłyszczał jutro robie mu polerke a jak kaska wpadnie to poprawie cał.y układ od strumiennicy az do koncowegoi wdedy dopiero bedzie ryczał

Moim zdaniem tlumik nie powinien sie drzec jak pojebany i to cały czas, np podczas trasy. Auto powinno wydawać z siebie miły basowy pomruk i dopiero po nagłym wdepnieciu w pedał gazu i wkręcenie sie na wyższe obroty powinien być deko donośniejszy i to tez nie koniecznie.Bynajmniej ja to tak widze w sensie ze słysze :

Kiedyś czytałem testy tłumików do chyba Seicento i tylko Remus powodował nieznaczne podwyższenie mocy. Niektóre drastycznie obniżały. Ale nie o to przecież chodzi))
Ciche tłumiki są fajne ale mają wielką wadę: Są Ciche)).

Nie wiem jak to buczy ale nie jezdzij w nocy po moim osiedlu. hehe.
T

W GT byly te testy A z drugiej strony z tamtych tlumikow to tylko Remus i Ulter mialy atest i jest globalna roznica pomiedzy tymi tlumiorami a innymi tanszymi... w koncu one sa robione pod wybrany model autka Ja osobiscie tez lubie cichy pomruk basowy, jakbym chcial zeby sie darl na maxa to bym sama gola rure wystawil

zgadzam sie z przedmowcami
wydech ma ładnie mruczec i nie przeszkadzac w trasie to meczy
a taki basik delikatny mruczacy idealnie mi pasuje

A ja wogole nie cierpie buczacych wydechow Dzwiek ma dawac silnik a nie tlumik - VR6 rulezzz

a najlepiej vr6 z ładnym tłumnikiem
a jeszcze lepiej V8 bez tłumnika i na wolnych obrotach aby sobie pobulgotał

może zaokrętujcie się na jakiś statek)
tam bulgoczą całkiem nieźle bryki. Cylinder wielkości człowieka robi wrażenie.
v6, hmmm to jest to.
Rapcio, czy na weekend nie widziałem Cię przypadkiem na Piaskach? Coś mi śmignęło.
T

A to są foty tłumika Draca w moim Carze

mój tez zajebiscie chodzi taki niski basowy dzwiek muzyka dla uszów .a co do testów to wiadomo ze remus jest najlepszy ale nie każdego na niego stac

a co do marki tłumika to mam firmy FERROS

nie wiem czy daje mi on jakis przyrost mocy ale i tak jestem z niego zadowolony zreszta car zasówa tak samo jak przedtem

No to kawał gara jest.