Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() psinthos Pełnoprawny Klubowicz SternenFlotte Warszawa | 2004-07-13 10:03:59 O ASO na Rudnicikiego w miescie stolecznym wiele dobrego nie slyszalem, ale zlego tez nie. Nic pozytywnego jednak nie powiem o Stacji Kontroli Pojazdow WX31 znajdujacej sie przy nim.
Jako, ze nadszedl czas badania rejestracyjnego mojej Hondziny NTV650 udalem sie na badanie wlasnie na Rudnickiego - mam tam najblizej ze swego domostwa. Obejrzawszy dokladnie motocykl czlowiek ze stacji stwierdzil, ze jest bardzo ladnie utrzymny, ale... za glosny. ![]() ![]() ![]() Poniewaz bylo po 20:00, nie zastanawiajac sie zbytnio smignalem na Brodno, na Staniewicka. Motocykl przeszedl przeglad bez NAJMNIEJSZYCH zastrzezen ![]() Zastanawiajace jest, co chcial osiagnac w/w delikwent na Rudnickiego. Czyzby byl glupi, zlosliwy, czy po prostu niekompetentny? ![]() ![]() |
![]() superkto Corsa Świdnica | 2004-07-13 11:50:29 A może chciał pare groszy do łapy?? |
![]() mirgham Omega B Wołomin | 2004-07-13 22:41:54 na bank chciał w łapę dostać - mi ostatnio koleś na przeglądzie zaczął kręcić nosem żę naklejka rejestracyjne na szybie jest za nisko przyklejona..też liczył na jakieś piwo, a że nie znosze wyłudzania to krótka piła i pojechałem do konkurencji, gdzie oczywiście nie było z tym problemu ![]() |