MotoNews.pl
2 ASO Auto-Zoliborz: stacja kontroli pojazdow (55885/267)

ASO Auto-Zoliborz: stacja kontroli pojazdow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
O ASO na Rudnicikiego w miescie stolecznym wiele dobrego nie slyszalem, ale zlego tez nie. Nic pozytywnego jednak nie powiem o Stacji Kontroli Pojazdow WX31 znajdujacej sie przy nim.

Jako, ze nadszedl czas badania rejestracyjnego mojej Hondziny NTV650 udalem sie na badanie wlasnie na Rudnickiego - mam tam najblizej ze swego domostwa. Obejrzawszy dokladnie motocykl czlowiek ze stacji stwierdzil, ze jest bardzo ladnie utrzymny, ale... za glosny. Dodam, ze wydech jest fabryczny, a motocykl pozbawiony jakichkolwiek modyfikacji. Poinformowalem o tym 'ekperta', jednak on wowczas stwierdzil, ze napewno jest 'wypruty'. Stwierdzilem, iz nie ma sensu sie z nim klocic i opuscilem przybytek przy Rudnickiego.

Poniewaz bylo po 20:00, nie zastanawiajac sie zbytnio smignalem na Brodno, na Staniewicka. Motocykl przeszedl przeglad bez NAJMNIEJSZYCH zastrzezen .

Zastanawiajace jest, co chcial osiagnac w/w delikwent na Rudnickiego. Czyzby byl glupi, zlosliwy, czy po prostu niekompetentny? A moze laczyl w sobie wszystkie te cechy razem wziete. Jedno jest pewne - kolejne przeglady ktoregokolwiek z moich pojazdow napewno nie beda sie odbywac na Rudnickiego.

A może chciał pare groszy do łapy??

na bank chciał w łapę dostać - mi ostatnio koleś na przeglądzie zaczął kręcić nosem żę naklejka rejestracyjne na szybie jest za nisko przyklejona..też liczył na jakieś piwo, a że nie znosze wyłudzania to krótka piła i pojechałem do konkurencji, gdzie oczywiście nie było z tym problemu

Ten człowiek na Rudnickiego ma chyba jakiś kompleks....mi tez zwrócił uwagę tymi słowami ".....ale tłumik to zagłośny!"
Wpadłem do niego tylko na szarpaki więc nic mi nie mógł zrobić, ale przy zwykłym przeglądzie miałbym problemy,
Natomiast bardzo polecam SO na Conrada ( koło stacji ).
Koles bardzo OK.
Sprawdzaliśmy ostatnio mój samochod z nic nie znalazł i kasy nie wział!!:o

Polecam