Krciolek w Olkuszu 25 lipca!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam na kreciolek do Olkusza na nowo przebudowany plac ktory odbedzie sie 18 lub 25 lipca bedzie to pierwszy kreciolek w tym roku i mam nadzieje ze bedzie duzo uczestnikow dlatego termin jest do dogrania wypowiedzcie sie kiedy bardziej wam pasuje i wiekszoscia glosow wybiezemy termin.

[ wiadomość edytowana przez: schwepes dnia 2004-07-17 15:28:29 ]

Mi bardziej 25............

Mi natomiast (jak wogole bede)to 18. 25 pracuje - chyba ze cos wypadnie to bede mogl ale to sie okaze z dnia an dzien. Pomysl super tylko z czsem u mnie slabiutko oj slabiutko. najbardziej mi pasuje w tygodniu wieczorem ale to ttrudne do zrealizowania
Pozdrawiam.

No już dwóch chętnych i dwie daty więc ja proponuje zrobić i 18-ego i 25-ego

Ja bede ale wolał bym 25 bo do 18 moge nie zdążyć przygotować furki , fajnie że znowu będą w olkuszu kręciołki

pewnie ze fajnie.

ja tez jeszcze nie skonczylem auta, wiec raczej sie nie pojawie, moze jako kibic tylko.
pamietajcie tez ze 25 jest zlot na solina

jednak mi pasuje bardziej 25....

[ wiadomość edytowana przez: SzymonX dnia 2004-07-15 13:24:08 ]

Panowie ja 25 jestem w pracy, a więc pamiętajcie: 18 lipec 2004
Będzie napewno dobra zabawa!

czyli czeka mnie cała sobota w garażu i tak nie wiem czy sie wyrobie do niedzieli , może jeszcze zmienicie zdanie?

No co jest tylko tylu chetnych to ja sie zastanawiam czy wogole robic kreciolka ale tak na serio to wypowiedzcie sie bo termin jeszcze nie jest wybrany a po to jest do wyboru zeby wam pasowalo

Normalnie skandal, zaczolem remont kanta i tu nagle ciagle jakies imprezy a ja nie mam czym przyjechac Normalnie Zrobiliscie to specjalnie !!! A tak na powarznie to mnie raczje nie bedzie Nad soline tez sie nie wyrobie z kantem No coz moze nastpenym razem.
Pozdrawiam

i ja mam silnik w rozsypce (szlif wału itp.) może do 25 sie wyrobie, ale to nic pewnego...
a tak potrzebuje sie wyszaleć,rozładować stresy...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

No to kiedy ten kręcioł? Jak bedzie 18 to postaram sie zjawic a jak bedzie 25 to bede , czyli ja głosuje za 25

18 moge wpaść pooglądać rekinowe dzieło , jest ktoś chetny na 18

bardzo chetnie wpadne

mam nadzieje ze nie bedzie zadnych prszygod wzgledem wozidła

pozdrwawiam

p.s. moge wrzucic pare opon do kanta

no to panowie kiedy i o której? bo nie wiem czy szykować na jutro furke

Mi jutro pasuje ale widze ze jeszcze nic nie wiadomo bo nawet godzina nie ustalona...... "skrzelasty" zajmij jakies stanowisko...

Przepraszam wszystkich za brak info odemnie ale nie mialem wczoraj neta caly dzien wiec zaszly pewne zmiany poniewaz jakies sku@$&^%$* pier@#%& h@#$ zlamane ukradli nam wszystkie ale to doslownie wszystkie opony z placu nawet takie od ełki wynikiem czego kreciol odbedzie sie 25.07 a co do jutra tj. 18.07 sprawa sprawa wyglada nie ciekawie poniewaz nie wiem czy uda nam sie przywiesc dzisiaj wystarczajaca ilosc opon lub o ogole cos przywiesc

Jeszcze raz bardzo przepraszam ale tak to jest jak sie zyje w polsce

no ja jestem jak najbardziej za 25 Wtedy na 100% sie zjawie tylko... jak by byl ktos uprzejmy i moglbym sie z nim zabrac? bo niestety moj bob nie bedzie w stanie jechac takiej tracy w niedziele bo dopiero mial wymienione galki jeszcze zwrotnice do zrobienie i potem zbierznosc.. a niestety nie mam zawiele czasu w tym tyg zeby zrobic wiec???? przygarnie ktos kropka???

Cytat:
2004-07-18 22:37:12, SzymonX pisze:
no ja jestem jak najbardziej za 25 Wtedy na 100% sie zjawie tylko... jak by byl ktos uprzejmy i moglbym sie z nim zabrac? bo niestety moj bob nie bedzie w stanie jechac takiej tracy w niedziele bo dopiero mial wymienione galki jeszcze zwrotnice do zrobienie i potem zbierznosc.. a niestety nie mam zawiele czasu w tym tyg zeby zrobic wiec???? przygarnie ktos kropka???

ja chetnie bym przygarnął kropka ale po 1sze jade z przeciwnej strony a po 2gie mój kaszel ma tylko 2 miejsca które są już obsadzone